De her lækre bananpandekager må jeg indrømme, at jeg laver ret tit. De er nemme, sunde og smager fantastisk… Og bedst af alt, så elsker ungerne dem også – ofte er de fleste væk inden jeg overhovedet er færdig med at lave dem alle.
Sunde bananpandekager
Luftige bananpandekager der laves på ganske kort tid.
Ingredienser
- 2 stk bananer gerne godt modne
- 2 stk æg
- 1 dl hvedemel
- 1 dl havregryn
- 1 tsk bagepulver kan undlades, men bagepulveret giver nogle luftigere pandekager
Sådan gør du
- Blend alle indgredienser og varm en pande op til lidt over middel varme.
- Hæld lidt pandekage dej på panden og vend efter nogle minutter, når der begynder at komme et par huller frem i pandekagerne overflade. Rent størrelsesmæssigt laver jeg gerne mine sådan ca. 5 cm og så flyder de lidt ud under tilberedning.
- Tag pandekagen af panden efter endnu et par minutter, når den anden side også har fået en fin brunet overflade.
- Jeg laver altid 3-4 pandekager ad gangen, hvilket selvfølgelig afhænger af pandens størrelse.
- Servér gerne lune med lidt sirup, frisk frugt og hakkede nødder… Og gem nogle stykker til madpakken 😉
Hej Bondemad.
Jeg vil bare lige takke for en god opskrift, som vi ofte har fremme herhjemme. Ungerne er vilde med den!
Hej Katja.
Hvor er det dejligt at høre. Det betyder meget at få Jeres mening om mine opskrifter.
Hav en skøn dag – hilsen Pernille
Hej
Man kan med fordel tilsætte vanillesukker eller vanillepasta. Det gør dem kun endnu bedre.
Hej Susanne.
Ja, det kan man helt bestemt 🙂
Mange tak for dit input.
Hav en skøn dag – Pernille