Sunde bananpandekager

Sunde bananpandekager

De her lækre bananpandekager må jeg indrømme, at jeg laver ret tit. De er nemme, sunde og smager fantastisk… Og bedst af alt, så elsker ungerne dem også – ofte er de fleste væk inden jeg overhovedet er færdig med at lave dem alle.

Sunde bananpandekager

Luftige bananpandekager der laves på ganske kort tid.
5 fra 1 stemme
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Det søde køkken
Køkken Kage
Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 2 stk bananer gerne godt modne
  • 2 stk æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver kan undlades, men bagepulveret giver nogle luftigere pandekager

Sådan gør du
 

  • Blend alle indgredienser og varm en pande op til lidt over middel varme.
  • Hæld lidt pandekage dej på panden og vend efter nogle minutter, når der begynder at komme et par huller frem i pandekagerne overflade. Rent størrelsesmæssigt laver jeg gerne mine sådan ca. 5 cm og så flyder de lidt ud under tilberedning.
  • Tag pandekagen af panden efter endnu et par minutter, når den anden side også har fået en fin brunet overflade.
  • Jeg laver altid 3-4 pandekager ad gangen, hvilket selvfølgelig afhænger af pandens størrelse.
  • Servér gerne lune med lidt sirup, frisk frugt og hakkede nødder… Og gem nogle stykker til madpakken 😉


2 thoughts on “Sunde bananpandekager”

  • 5 stars
    Hej Bondemad.

    Jeg vil bare lige takke for en god opskrift, som vi ofte har fremme herhjemme. Ungerne er vilde med den!

    • Hej Katja.

      Hvor er det dejligt at høre. Det betyder meget at få Jeres mening om mine opskrifter.

      Hav en skøn dag – hilsen Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskrift