bag om bondemad

Jeg vil starte med endnu en gang at byde dig velkommen her til mit lille univers – Bondemad.

Det glæder mig, at du har fundet herind. Og jeg håber at du har fundet noget, som du kan bruge. På denne side vil jeg fortælle dig lidt om, hvem jeg er og hvorfor jeg har valgt at have bloggen her.

Kort om bondekonen

Det kan måske lyde nok så gammeldags, at jeg kalder mig selv “Bondekonen”. Dog jeg er nu ganske stolt over at have fødderne solidt plantet her i den fynske muld i en lille landsby.

Bondekonen her hedder Pernille og er en god årgang ’88. Jeg er bosat på en skøn gård sammen med min mand og vores to skønne piger. Gården købte vi tilbage i 2012 og har i løbet af årene totalrenoveret noget af stuehuset. Resten går vi i krig med en skønne dag. På gården har vi en skøn lille flok høns samt heste, som fylder en del i vores dagligdag.

Da vi købte gården blev vi også indehavere af en dejlig stor have fyldt med gamle frugttræer, bærbuske, nøddebuske/-træer. Dermed blev vi også indehavere af en masse skønne råvarer, som vi skulle lære at bruge på bedste vis. Her er det nok mere mig end min bedre halvdel, der har “påtaget” sig den tjans. Heldigvis nyder jeg tiden i haven og den efterfølgende tid i køkkenet rigtig meget.

Hvorfor “Bondemad”?

Da jeg for nogle år tilbage startede bloggen og valgte navnet “Bondemad” faldt det mig egentlig ret naturligt, at det var rette navn. Der var dog andre, som ikke helt delte min forståelse for det gode navn, jeg nu havde valgt at give bloggen. Jeg husker særligt, at min mor spurgte mig om, hvorfor bloggen skulle hedde Bondemad, når nu mine kager var så fine og ikke bonske. Dog er bloggen meget mere end fine kager for mig – faktisk fylder de flotte kager ikke meget.

Dét, som er vigtigt for mig med bloggen er ikke at kunne prale med, hvor flotte kager jeg kan lave. Det betyder nemlig meget mere, at mine opskrifter er let tilgængelige. At opskrifterne er nemme at forstå og at du føler dig tryg, når du tager “mig” med en tur i dit køkken. Hvis du har været en tur rundt i mit lille univers, både her på bloggen samt Instagram og Facebook, så vil du vide at langt størstedelen af mine opskrifter er god hverdagsmad og nemme kager.

Det er nemlig dét, som betyder mest for mig: At jeg kan give god inspiration til dig og at jeg kan hjælpe dig godt på vej i madlavningen.

Her kan du også finde Bondemad

Find og følg med på Facebook

På facebook kan du finde Bondemad, hvor jeg løbende laver opslag med opskrifter, madplaner, gode råd og generelle opslag om køkkenhygge. Min side finder du lige her: Bondemad på Facebook

Find og følg med på Instagram

På Instagram kan du også finde Bondemad. Her er jeg aktiv med flere opslag hver uge, hvor jeg deler inspirerende madbilleder, gode råd, masser af køkkenhygge og en del Reels – små videoer, hvor jeg ofte har dig med i køkkenet. Min side finder du lige her: Bondemad på Instagram

Find og følg med på Pinterest

Senest er Bondemad kommet på Pinterest – et kæmpe univers, hvor du kan finde inspiration indenfor mange områder. Selv har jeg i mange år brugt Pinterest til at finde inspiration til både kager, madlavning, kreative lege med børnene og alverdens oppyntning og fastelavnskostumer. Vil du følge Bondemad på Pinterest kan du finde min profil her.

Her på siden finder du en masse god mad og en masse billeder. Både billeder og opskrifter er mine egne medmindre andet er angivet tydeligt ved opskriften og må ikke bruges uden min tilladelse.

Du er altid meget velkommen til at linke til mine opskrifter samt at tagge Bondemad, når du deler indholde på baggrund af mine opskrifter.