KAGE_fælles Uncategorized

Rabarberhorn – live på Instagram

rabarberhorn

Friskbagte rabarberhorn med marcipan. Haven er fuld af rabarber og sæsonen er i den grad i fuld gang. Derfor er det oplagt, at plukke lækre rabarber og bage skønne rabarberhorn.

Følger du med inde på min Instagramprofil, så har du måske luret at der er endnu en live lige rundt om hjørnet. Jeg går nemlig live sammen med Bianca fra Home by Bianca (igen fra hvert vores køkken) på lørdag og bager lækre rabarberhorn.

Vi går live på Instagram lørdag d. 29. maj kl. 14-15

Jeres valg – rabarberhorn vandt over flødebollekagen

Denne gang ville vi gerne inddrage vores søde følgere og valgte derfor at lave en afstemning. Valget stod mellem Biancas rabarberhorn og min flødebollekage. Det var en snæver sejr, men I gik med rabarberhorn og jeg glæder mig sådan til at prøve at bage dem.

Det er bestemt ikke sidste gang at vi inddrager Jer – vi er glade for alle jeres stemmer og håber at komme til at se en del af Jer, når vi på lørdag går live.

Sådan foregår det

Vi går live på Instagram og du skal derfor finde enten Bianca eller jeg. Bianca bager fra sit køkken og jeg bager fra mit køkken – mere corona-venligt bliver det vist næppe. Det er denne gang Bianca der har førertrøjen på og guider både mig og Jer igennem opskriften. Vi tager det i et stille og roligt tempo og hygger os om bagværket.

Biancas profil finder I her: Home By Bianca

Min profil finde I her: Bondemad

Opskriften på rabarberhorn

Udover at finde enten Bianca eller jeg på Instagram, så skal du selvfølgelige have printet opskriften og handlet ind.

Eftersom sejren gik til Biancas opskrift, så skal jeg have Jer ind forbi hendes blog for at finde opskriften. Heldigvis er den sat op i et printervenligt format og kan nemt printes således I kan have den med i køkkenet på lørdag.

Du finder opskriften ved at klikke lige her: Biancas rabarberhorn

Bag sammen – tag gerne børn og børnebørn med

Selv tager jeg igen mine børn med i køkkenet og du kan også roligt tag dine børn eller måske endda med. Vi kommer til at have en sjov time sammen, hvor vi hygger om at bage.

Find vores fælles Facebook gruppe

Bianca og jeg har oprettet en fælles Facebook gruppe, hvor vi ønsker at inspirere Jer. Men vi vil faktisk også meget gerne se, hvad I har at byde ind med. Derfor er du altid meget velkommen til at smide billeder ind af de kager, det brød og den mad, som du/I laver hjemme i Jeres køkkener.

Har du lyst til at se gruppen, så finder du den lige her: Mad og Køkkenhygge

#madogkøkkenhygge

Brug hashtagget og vis os dit bagværk på lørdag – brug altid gerne hashtagget, hvis du bruger én af vores opskrifter
rabarberhorn

Andre opskrifter, som du bør se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *