Her vil jeg give dig mine tips og trick samlet i mine bedste guides. Som med alle mine opskrifter, så holder jeg af at dele ud af min viden og min erfaring. At dele ud af de ting jeg selv har lært gennem livet og i køkkenet.

Du kan altid finde mine opskrifter til både godt brød, skønne søde sager, dejlig hverdagsmad og lækre drikke i min opskriftsamling. Den finder du lige her. Her på denne side vil du finde de guides, som jeg finder det interessant og relevant at dele ud af. Du kan derfor både finde opskrifts relaterede og mere planlægningsmæssige guides herinde.

Hvis du står og mangler gode tips og tricks, så tøv ikke med at henvende dig til. Måske er der allerede en passende guide i støbeskeen eller måske er din henvendelse lige præcis den henvendelse, som får mig til tasterne til at lave endnu en guide til samlingen. Give endelig lyd fra dig – måske har du idéen til den næste i samlingen af mine bedste guides.

bedste guides

Jeg er altid klar på at lære fra mig. Og håber, at lige netop du kan få glæde af de guides du finder her på siden. Der vil løbende komme mere til og du er altid velkommen til at skrive om et ønske til en ny guide.