Vores bedste pandekager

bedste pandekager pinit

Her får du opskriften på vores bedste pandekager.

Opskriften på vores bedste pandekager er helt genial at kende til. Når du bruger vores opskrift, får du slet ikke brug for en vægt. Det eneste du skal bruge er et mål af en art. Det er da meget smart, ikk’?

Jeg huske en gang for sådan omtrent 6-7 år siden, hvor vi var på familietur i et sommerhus og fik lyst til pandekager. Mel, æg, mælk, lidt sukker og smør. Helt basale ingredienser, som vi havde. Ingredienser, som ofte er at finde i et køkken. Dog var der ingen vægt i sommerhuset, så der stod vi med alle vores talenter og fik fremtryllet nogle ganske fine pandekager.

Siden da har jeg fået lavet denne opskrift, som jeg sidenhen har lavet et hav af gange. For det er så nemt, at man sådan set bare skal bruge et mål af en art fx en kaffekop – hvilket er til at finde de fleste steder.

Elsker du også pandekager?

Herhjemme elsker vi pandekager! Foruden pandekager i alverdens afskygninger, så laver vi også meget gerne lækre vafler. Om det er så er først på dagen, som en del af morgenmaden eller senere, som enten frokost eller eftermiddags-snack gør egentlig ikke det store.

Hvis du, ligesom os, også elsker pandekager, så vil jeg da helt klart anbefale dig at tage et kig på vores bananpandekager. De smager helt fantastiske og kræver ikke det store 🙂 Du finder vores bananpandekager lige her.

En lækker pandekagelagkage er et fint bud på en festlig kage
– pynt også gerne med flag i tilfælde af fødselsdag.

Forleden lavede jeg en fin pandekagelagkage, hvor jeg havde lavet en ekstra stor portion pandekager efter denne opskrift. Kagen blev lagt sammen med stikkelsbærmarmelade og den lækreste hvide chokoladecreme smagt til med vanilje – helt fantastisk smagte den! På toppen var et væld af lækre friske jordbær (spørg lige, om jeg ser frem til at lave selv samme kage igen til sommer med bær fra haven af). Chokoladecremen er lavet efter denne opskrift.

opskrift

Vores bedste pandekager

Vores bedste og nemmeste pandekager, hvor du trygt kan lade vægten blive liggende i skuffen. Det er en helt genial opskrift at kende til, når man fx på en sommerhustur får lyst til at lave pandekager og ikke har et vægt til rådighed.

Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 25 min Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Bedste sæson: Velegnet hele året

Det skal du bruge:

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne sammen - start dog med den halve mængde mælk og rør godt rundt til massen er ensartet. Derefter tilsættes resten af mælken lidt efter lidt.

  2. Varm en pande op ved lidt over middel varme - har du en pande med god belægning, så er fedtstof på panden ikke nødvendig (hvis ikke, så tag lidt fedtstof på panden og lad smelte).

  3. Hæld en øseske/suppeske af pandekagedejen på panden og bag en pandekage ad gangen. Når kanten så småt begynder at få en let gylden farve, så er pandekagen klar til at blive vendt rundt og bagt på den anden side.

Søgeord: kage, pandekager, søde sager

Har du prøvet denne opskrift?

Tryk her og del på Instagram

Tryk her og del på Pinterest

pinit
Opskriftskort drevet af Delicious Recipes

Pernille Janbæk Jørgensen

Mad- og kageblogger

TAK, fordi du så med...

Jeg håber, at denne opskrift har vakt din interesse og du har lyst til at gå i gang i køkkenet. Husk, at du altid nemt kan printe opskriften således du kan have et fysisk eksemplar ved din side. 

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig. 

De bedste hilsner Pernille

Andre opskrifter, som du bør se

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *