Pandekagepinde med nutella

pandekagepinde pinit

Skønne pandekagepinde – en lille lækker hapser til små sultne maver

Her får du et rigtig godt tip til, hvordan du nemt kan pifte en lille snack op. Selv serverer jeg gerne de skønne pandekagepinde, som en lille eftermiddagssnack, som en del af et kagebord eller en dessert. Ungerne elsker dem!

Jeg laver gerne mine pandekagepinde med nutella. Man kan selvfølgelig vælge at bruge en god marmelade i stedet for. Eller måske endda et tyndt lag smør og et drys sukker eller kanelsukker. Vælg også gerne en festlig pind at stikke i, hvis du finder sådan nogle – eller brug ganske almindelige tandstiller, som jeg gør.

Opskriften her er udviklet til mit indlæg om “Nemme sommerdesserter”, der er en del af Bloggers by Hearts Sommerserie. Her i løbet af juni måned laver jeg i samarbejde med andre herlige bloggere indlæg med inspiration til den danske sommer. I mit indlæg vil jeg på lørdag komme ind på en masse skønne og ikke mindst nemme sommerdesserter – du kan godt glæde dig.

Brug sæsonen, når du laver pandekagepinde

Jeg vil råde dig til, at bruge de frugter og bær, som er i sæson. For når fx jordbær er i sæson, så smager de bare meget bedre end dem, som kan skaffes i supermarkedet inden sæsonen for alvor går i gang. Der er fuld knald på smag af sol og sommer – hvilket bare passer rigtig godt til pandekagerne og den lille skumfidus.

Jeg bruger altid denne opskrift på pandekager. For så kan jeg lave tynde og tilpas elastiske pandekager, som ikke sprækker når de rulles med nutella – heller ikke, når pandekagerne er afkølede eller kolde. Medmindre man vil lave rigtig mange pandekagepinde, som skal der faktisk ikke bruges så mange pandekager endda. Jeg vil dog råde dig til alligevel at lave en hel portion pandekager. Jeg er sikker på, at de nok skal blive spist allesammen.

Der kan laves ca. 5-6 små stykker pandekagerulle af hver pandekage.

opskrift

Pandekagepinde med nutella

En festlig og sjov lille hapser, som kan nydes både til hverdag og fest. Lækre pandekager fyldt med nutella og sirligt samlet på en tandstik med skimfidus og friske bær.

Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 5 min Tid i alt 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 12 Bedste sæson: Sommer

Det skal du bruge:

Instruktioner

  1. Start med at lave en portion pandekager og tag 2 pandekager fra til dine pandekagepinde.

  2. Smør et tyndt lag nutella ud på hele pandekagen og rul stramt op.

  3. Skær nu pandekagerne op i stykker af ca 2-3 cm i længden.

  4. Rens jordbær og skær i mundrette stykker. Er dine jordbær meget store kan de passende skæres i kvarte og mindre jordbær halveres.

  5. Skumfiduser halveres ligeledes.

  6. Tag nu en tandstik. Kom et stykke jordbær, et stykke pandekagerulle og et stykke skumfidus på pinden.

Søgeord: børnefest, festkage, fødselsdag, pandekager

Har du prøvet denne opskrift?

Tryk her og del på Instagram

Tryk her og del på Pinterest

pinit
Opskriftskort drevet af Delicious Recipes

Pernille Janbæk Jørgensen

Mad- og kageblogger

TAK, fordi du så med...

Jeg håber, at denne opskrift har vakt din interesse og du har lyst til at gå i gang i køkkenet. Husk, at du altid nemt kan printe opskriften således du kan have et fysisk eksemplar ved din side. 

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig. 

De bedste hilsner Pernille

Andre opskrifter, som du bør se

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *