Opskriftsindeks
Showing: 6 - 10 of 87 ArticlesOpskriftsindeks
Alle kategorier:
A
- Agurk (1)
- Aktiv surdej (den portion du lavede i morges) (1)
- Ananas i tern (frisk eller frossen) (1)
- Appelsin (skallen heraf) (1)
- Asparges (1)
- Atamon (1)
- æble (1)
- æblechips (1)
- æblecidereddike (1)
- æblecidereddike eller anden lys eddike (1)
- æblemost (3)
- æbler (1)
- æg (44)
- æg til pensling (2)
- æggeblomme (4)
- æggeblommer (6)
- æggehvide (2)
- ærter (1)
- ærter, frosne (1)
B
- Bacon (6)
- Bacon i tern (1)
- Bagepulver (15)
- Bananer (1)
- Basilikum (1)
- Bbq-sauce (1)
- Bl. husblas (1)
- Bladselleri (2)
- Blød nougat (1)
- Blødt smør (4)
- Blødt smør i små tern (2)
- Blåbær (1)
- Broccoli (2)
- Broccolihoved (1)
- Brun farin (13)
- Brunsvigersauce (1)
- Brændt maltmel (1)
- Brød (1)
- Brød, kogte ris, kartoffelmos eller pommes fritter efter eget valg (1)
- Brødet (1)
- Butterdej (1)
C
- Cashewnødder (2)
- Cayennepeber (1)
- Champagne (1)
- Cheddar (1)
- Chia (1)
- Chiafrø (2)
- Chokolade (9)
- Chokolade, hakket groft (1)
- Chokoladeknapper (2)
- Chokoladeknapper, dragee-æg eller lignende (1)
- Chokoladekugler/sukkerkugler (1)
- Citron (1)
- Citron (saft og skal heraf) (1)
- Citroner (1)
- Citronsyre (2)
- Cookies med chokoladeknapper (1)
D
- Daim (1)
- Dijon sennep (1)
- Dr. Oetker Appelsinskal (1)
- Dr. Oetker Appelsinskal (0,5 bøtte) (1)
- Dr. Oetker Brunkagekrydderi (1 brev) (1)
- Dr. Oetker Citronsyre (1)
- Dr. Oetker Flødebolleskum (1)
- Dr. Oetker Generingspulver (1)
- Dr. Oetker Hakkede mandler (1)
- Dr. Oetker Hjortetakssalt (1)
- Dr. Oetker Pynteglasur (1)
- Dr. Oetker Pynteglasur - gerne i flere farver (1)
- Dr. Oetker Vaniljepaste (1)
- Dragee æg (1)
- Durummel (1)
E
- En lille smule perlesukker (1)
- Espresso (1)
- Estragon (1)
- Et drys hakket persille (1)
- Evt. chokoladesnirkler og chokoladekugler (1)
- Evt. en lille smule konserveringsmiddel, fx atamon (1)
- Evt. en rest surdej (1)
- Evt. friske bær og spiselige blomster (1)
- Evt. konseveringsmidllet, fx atamon (anvend ca. 1/2 tsk pr. liter saft) (1)
- Evt. lidt chokolade (1)
- Evt. lidt karamelsauce, nutella eller marmelade efter eget valg (1)
- Evt. pastafarve (hvis man lyster) (1)
F
- Farve (2)
- Fedtstof (1)
- Feldsalat (1)
- Flagesalt (2)
- Flormelis (17)
- Flormelis (til at blande med flødeost og yoghurt) (1)
- Flormelis (til bærkompot) (1)
- Flormelis og vand (eller past. æggehvide) til en tyk glasur (1)
- Flydende fedtstof (1)
- Fløde (19)
- Fløde (heraf bruges ca. 0,5 dl til opvarmning og resten skal piskes) (1)
- Fløde (pisket til en sprøjtefast flødeskum) (1)
- Flødeost (1)
- Flødeost naturel (5)
- Flødeost naturel (helst ikke light-produkt) (1)
- Flødeost naturel (ikke light-produkt) (1)
- Flødeost naturel (og ikke et light-produkt) (1)
- Flødeost neutral (ikke light produkt) (1)
- Flødeost neutral (ikke ligth produkt) (1)
- Fortykningsmiddel (1)
- Forårsløg (1)
- Frisk basilikum (1)
- Frisk estragon (1)
- Frisk og/eller tørret mango (1)
- Frisk purløg (1)
- Friske bær (jeg har brugt jordbær og hindbær) (1)
- Friske grønne asparges (1)
- Friske jordbær (3)
- Friske æbler (1)
- Friskkværnet salt og peber (1)
- Frugtfarve (1)
G
H
- Hakkede hasselnødder (1)
- Hakket Daim (1)
- Hakket Kinder Maxi (1)
- Hakket mørk chokolade (2)
- Hakket oksekød (2)
- Hakket pistacienødder (1)
- Hakket svine- og kalvekød (1)
- Havregryn (7)
- Hele peberkorn (1)
- Hindbær fra frost (1)
- Hjortetakssalt (2)
- Hokkaido græskar (1)
- Honning (2)
- Husblads (1)
- Husblas (14)
- Hvedemel (49)
- Hvedemel til at jævne sovsen med (1)
- Hvid balsamicoeddike (1)
- Hvid chokolade (5)
- Hvide aspargessnitter (1)
- Hvidløg (4)
- Hvidvinseddike (1)
- Hyldeblomstsaft (koncentrat og altså ikke opblandet med vand) (1)
- Hyldeblomstskærme (1)
- Hønseboullionterning (1)
- Hønsekødssuppe (1)
- Hørfrø (1)
K
- Kaffebønner (1)
- Kagerester (gerne sandkage, roulade, mazarinkage, chokoladekage eller lignende) (1)
- Kakao (2)
- Kakaopulver (4)
- Kammerjunker (1)
- Kanel (5)
- Karamelliseret hvid chokolade (1)
- Karamelsauce (1)
- Kardemomme (3)
- Kardemomme (stødt) (1)
- Kardemommekapsler (1)
- Karry (2)
- Kartofler (4)
- Kiks (gerne digistive eller lign.) (1)
- Kinder Maxi (1)
- Knuste digistive kiks (1)
- Knuste digistive kiks eller lign. (1)
- Knuste kammerjunker (1)
- Knuste Mariekiks (1)
- Kogte kartofler, kolde (1)
- Kokos (1)
- Kokosmel (1)
- Kokosmælk (1)
- Koldt smør (2)
- Koldt smør i små tern (1)
- Koldt vand (3)
- Kompot (2)
- Koncentreret tomatpuré (1)
- Kondenseret mælk (2)
- Korn af 1/2 vaniljestang (1)
- Korn fra 1/2 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker (1)
- Krymmel (3)
- Krymmel - Dr. Oetker Taste of Christmas Glamour Mix (1)
- Krymmel efter eget valg (1)
- Krymmel i massevis (1)
- Krymmel til pynt (1)
- Kylling (2)
- Kylling (ca. 1200-1400 g) (1)
- Kyllingfilet i mundrette stykker (1)
- Kærnemælk (2)
- Kødet fra 1 kogt kylling (1)
L
- Lakrids (1)
- Let pisket æg (1)
- Lidt farvestrålende krymmel (1)
- Lidt grøn pastafarve (gerne flere nuancer) (1)
- Lidt kogevand fra spækket (1)
- Lidt lilla pastafarve (1)
- Lidt sesam (1)
- Lidt slik efter eget valg (1)
- Lunken mælk (lillefingerlun ca. 28 grader) (1)
- Lunken vand (1)
- Lunkent vand (1)
- Lunt vand (1)
- Lys sirup (4)
- Løg (10)
M
- Madkulør (1)
- Majsstivelse (8)
- Majsstivelse, fx Maizena (1)
- Makroner (1)
- Mandelmel (2)
- Mandelsplitter (1)
- Mandler (4)
- Mandler (blendet til mandelmel) (1)
- Mango (1)
- Mango i tern (frisk eller frossen) (1)
- Marcipan (7)
- Marcipan eller fondant (1)
- Marcipan eller fondant til fastelavnstønde og kat (1)
- Marcipan til at lave påskekyllinger af (1)
- Marcipan, revet groft (1)
- Margarine (stuetemperatur) (1)
- Marizena (1)
- Marmelade (4)
- Marmelade (evt. siet, hvis man vil undgå kerner i sin romkuglemasse) (1)
- Mel (2)
- Melblanding (1)
- Melblanding (2/3 hvedemel og 1/3 rugmel) (1)
- Mild paprika (1)
- Moden banan (1)
- Modne bananer (2)
- Modne stikkelsbær (1)
- Mozarella (2)
- Mozzarella (1)
- Muskatnød (2)
- Mælk (25)
- Mælk (evt. også en lille sjat fløde, hvis du alligevel har lidt på køl) (1)
- Mælkechokolade (2)
- Mørk chokolade (2)
- Mørk chokolade (gerne en plade/blok) (1)
- Mørk kakaopulver (1)
O
P
- P-tærter (1)
- Parmesan ost (2)
- Passata (3)
- Passionsfrugt (2)
- Past. æggeblomme (1)
- Past. æggeblommer (2)
- Pasta (1)
- Pastafarve til at indfarve marcipan/fondant/glasur (1)
- Pastafarve: gul, orange, sort (1)
- Pasteuiserede æg (1)
- Peanuts (1)
- Peber (4)
- Peberfrugt (1)
- Peberfrugt, rød (1)
- Peberkorn (1)
- Pekannødder (2)
- Perleløg (1)
- Persille (3)
- Pesto, rød (1)
- Piskefløde (8)
- Pistacienødder (3)
- Porre (1)
- Potaske (1)
- Pynteglasur (rød og hvid) (1)
- Pølse fx pandepølser/grillpølser (1)
- Pølser (1)
R
S
- Saft (1)
- Salt (32)
- Salt og peber (16)
- Sammenpisket æg (1)
- Sesam (1)
- Sesamfrø og eventuelt sorte sesamfrø til at drysse på toppen af bollerne (1)
- Sirup (1)
- Skumfiduser (1)
- Skårne rugkerner (1)
- Smeltet og let afkølet smør (2)
- Smeltet smør (8)
- Smuttede og hakkede mandler (1)
- Smør (44)
- Smør (stuetemperatur) (2)
- Smør i små tern (1)
- Solsikkefrø (1)
- Solsikkekerner (1)
- Sort pastafarve til indfarvning af marcipan eller fondant (1)
- Sort sesam (1)
- Soya (1)
- Spidskål (1)
- Spiselige blomster (1)
- Spæk (fersk) (1)
- Stikkelsbær (3)
- Stikkelsbærkompot elle marmelade (siet eller blendet) (1)
- Stjerneanis (2)
- Store afkølede pandekager (1)
- Stødt gurkemeje (1)
- Stødt ingefær (2)
- Stødt kanel (3)
- Stødt kardemomme (4)
- Stødt koriander (1)
- Stødt nellike (1)
- Stødt spidskommen (1)
- Sukker (75)
- Sukker svarende til mængden af usødet saft (500 g saft = 500 g sukker) (1)
- Sukkerøjne (2)
- Surdej (1)
- Svinebouillionterning (1)
- Svinekød (1)
- Svinelever (1)
- Svinemørbrad (1)
- Sødmælk (2)
T
- Tamari (1)
- Tarteletskaller (1)
- The Taste of Christmas Julekrymmel fra Dr. Oetker (1)
- The Taste of Christmas Sukkerdekorationer fra Dr. Oetker (1)
- Timian (2)
- Tipo 00 mel (1)
- Tomat (1)
- Tomater (1)
- Tomatpuré (3)
- Tomatpuré (mængden passer med en af de store dåser fra supermarkedet) (1)
- Torsk (1)
- Tykmælk (1)
- Tørrede abrikoser (1)
- Tørrede abrikoser i mindre stykker (1)
- Tørrede svampe (1)
- Tørrede tranebær (1)
V