Grøn grøntsagssuppe på Thermomix TM6

Grøn grøntsagssuppe
grøntsagssuppe_thermomix pinit

Familiens grønne grøntsagssuppe på Thermomix – et nærende og sundt måltid

Velkommen til mit køkken. I dag deler jeg en opskrift, der ikke kun er utrolig lækker og nem at lave, men også en favorit for både store og små: Nemlig vores grønne grøntsagssuppe som tilberedes på vores Thermomix. Suppen er perfekt til at bringe et strejf af sundhed ind i din hverdag. Og så er den særligt populær her i vores hjem for tiden. Grøntsagssuppen laves på vores Thermomix TM6 og opskriften er derfor tilpasset præcis til det formål.

Fyldt med næring

Broccoli og kartofler: To hovedingredienser i denne skønne suppe er den broccoli og kartofler. Kartoflerne giver en mild smag og er med til at give suppen sin lækre cremede konsistens. Broccolien er fyldt med gode egenskaber for din krop. Foruden det faktum, at broccoli er fyldt med både vitaminer og mineraler, så er det en ganske fiberrig råvare, som mætter godt.

Nemt og hurtig på Thermomix TM6

Elsker du også effektiv madlavning? Med hjælp fra min uundværlige Thermomix TM6 – min elskede Martha – går det som en leg med denne opskrift. Den innovative teknologi sikrer, at suppen bliver blendet til perfektion hver eneste gang. Denne grønne lækkerbisken kan nu nydes på rekordtid uden besvær.

TIP: Når suppen blandes, så sørg for at starte på hastighed 5 og kør her i de første 10 sekunder af tiden. Skru nu lidt efter lidt op for hastigheden i løbet af de næste 10-20 sekunder. I denne opskrift skal du helt op på de maksimale 10 i hastighed og suppen skal gerne blendes i 30-40 sekunder ved den højeste hastighed.

Familiefavorit til hverdag

En favorit for hele familien i hverdagen: Denne grønne grøntsagssuppe tilberedt på min Thermomix er en oplagt mulighed for at samle familien omkring middagsbordet i hverdagen. Suppen tilberedes og laves på ganske kort tid. Hos os nyder vi lidt sprød bacon på toppen af flere forskellige typer suppe. Og her er denne ingen undtagelse.

Om du også ønsker at stege lidt bacon og drysse over suppen skal selvfølgelig være helt op til dig – og så afhænger det selvfølgelig også af, hvordan I godt kan lide hopping hjemme hos Jer. Andre forslag kan være lidt knasende små sprøde brødstykker, lidt sprøde grønkålschips, ristede nødder – der er mange gode bud.

Jeg håber, at du vil prøve kræfter med opskriften – og giv mig meget gerne feedback i kommentarfeltet nedenfor. Dine input og kommentarer er med til at bygge mit lille opskrift-univers, så det betyder alverden at du hjælper mig godt på vej.

Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 25 min Tid i alt 35 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Til suppen skal bruge:

Til suppen skal du bruge:

Som tilbehør kan du bruge:

Opskriften her er udviklet ud fra egen erfaring med brug af Thermomixeren og afprøvet flere gange i eget køkken. Følg altid opskriftens trin nøje og sørg altid for at behandle din maskine korrekt. Opskriften her kan IKKE øges i mængder, da den er tilpasset en stort set fuld skål.

Sådan laver du suppen:

  1. Kom ingredienserne i røreskålen og tilbered

    Kom kartofler, løg, hvidløg, porrer, bladselleri, broccoli, grøntsagsbouillonterning, salt, peber og vand i røreskålen.

    Sæt låget på røreskålen og sæt kogeindsatsen oven på låget i stedet for målebægeret. 

    Kør 25 min / 100 grader / hastighed 1.0

  2. Blend suppen

    Når suppen er kogt, skrabes kanterne med spartlen. 

    Smør tilsættes, hvorefter låg og målebæger sættes på.

    Suppen blendes: 1 min / hastighed 5 --> efter 10 sekunder skrues løbende op for hastigheden således der køres ved hastighed 10. 

    En god tommelfingerregel er, at hastigheden skal være på sit maks når der er 30-40 sekunder tilbage.

Har du prøvet denne opskrift?

Tryk her og del på Instagram

Tryk her og del på Pinterest

pinit
Opskriftskort drevet af Delicious Recipes

Pernille Janbæk Jørgensen

Mad- og kageblogger

TAK, fordi du så med...

Jeg håber, at denne opskrift har vakt din interesse og du har lyst til at gå i gang i køkkenet. Husk, at du altid nemt kan printe opskriften således du kan have et fysisk eksemplar ved din side. 

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig. 

De bedste hilsner Pernille

Andre opskrifter, som du bør se

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *