… Når der skal hot dogs på bordet
Da jeg fik bagt disse pølsehorn første gang var jeg ikke i tvivl om, at det ville være slut med at købe pølsebrød. Bløde, mættende og fulde af smag – ja, meget mere behøvedes man vel egentlig ikke at sige for at blive overbevist.
En portion passer med 12 stk. og det er mere end vi herhjemme kan spise på en aften, hvor vi får hot dogs – resten kommer derfor gerne på frost.
Hjemmelavede brød “kræver” hjemmelavet topping
Du har nu taget det valg, at bage dine pølsebrød selv – et super fornuftigt valg 🙂 Mon ikke du så også kunne have lyst til at lave din topping selv? Jooo – det tænker jeg, at du har.
Jeg foretrækker mine hot dogs toppet med både syltede agurker og syltede rødløg… Har du ikke prøvet at sylte før, så er det med at komme i gang – det er virkelig nemt. Og så tager det ikke mange øjeblikke. Du skal altså yde ganske lidt for et virkelig lækkert slutprodukt! Jeg har selvfølgelig opskrifterne til både syltede agurker og syltede rødløg klar til dig.
Rigtig god fornøjelse 🙂
De her er lige testet hjemme hos os og de blev så lækre! Det er en opskrift der skal gemmes 🙂
Hej Nanna.
Dejligt at høre 🙂
Hav en skøn dag.
De bedste hilsner Pernille