Mad med fisk
I kategorien “Mad med fisk” vil du finde opskrifter, hvor selv nybegynderen kan være med. Du vil opleve, at der ikke nødvendigvis er et stort udvalg af retter at komme efter her. Det er dog allesammen retter, som passer godt til “nybegynderen”, når det kommer til at tilberede fisk.
Ofte er man enten til fisk eller ikke rigtig til fisk. Her hører vi, hjemme hos os, nok mest til den sidste gruppe. Dog prøver vi at tilegne os nye færdigheder inden for dette køkken og vil gerne dele vores succeser med dig.
Her får du mine bedste tips, hvis du ikke helt er tryg ved at lave mad med fisk og du gerne vil lave mere end blot fiskefrikadeller og fiskefiletter:
- Start med at lære den lyse fisk at kende – det kan fx være en torsk. Køb gerne hos fiskehandleren, så du har en frisk råvare at arbejde ud fra.
- Vær opmærksom på, hvordan og hvor hurtigt fisken tilberedes. Vi blev hurtigt overraskede over, hvor kort tid det egentlig tog. Og at fisk, der er tilberedt til perfektion smager langt bedre end overtilberedt fisk.
- Udvid dit sortiment, når du føler dig tryg i at tilberede en fisk. Når du føler, at du har styr på den lyse fisk. Stille og roligt bliver du tryg i flere fisketyper og kan tilføje flere og flere fiskeretter til jeres madplaner.
Mad med fisk
I kategorien “Mad med fisk” vil du finde opskrifter, hvor selv nybegynderen kan være med. Du vil opleve, at der ikke nødvendigvis er et stort udvalg af retter at komme efter her. Det er dog allesammen retter, som passer godt til “nybegynderen”, når det kommer til at tilberede fisk.
Ofte er man enten til fisk eller ikke rigtig til fisk. Her hører vi, hjemme hos os, nok mest til den sidste gruppe. Dog prøver vi at tilegne os nye færdigheder inden for dette køkken og vil gerne dele vores succeser med dig.
Her får du mine bedste tips, hvis du ikke helt er tryg ved at lave mad med fisk og du gerne vil lave mere end blot fiskefrikadeller og fiskefiletter:
- Start med at lære den lyse fisk at kende – det kan fx være en torsk. Køb gerne hos fiskehandleren, så du har en frisk råvare at arbejde ud fra.
- Vær opmærksom på, hvordan og hvor hurtigt fisken tilberedes. Vi blev hurtigt overraskede over, hvor kort tid det egentlig tog. Og at fisk, der er tilberedt til perfektion smager langt bedre end overtilberedt fisk.
- Udvid dit sortiment, når du føler dig tryg i at tilberede en fisk. Når du føler, at du har styr på den lyse fisk. Stille og roligt bliver du tryg i flere fisketyper og kan tilføje flere og flere fiskeretter til jeres madplaner.