Jeg er stor tilhænger af lister og planlægning – hverdagen hænger bare meget bedre sammen for mig, når jeg kan liste op og krydse af. Derfor laver jeg også hver fredag eller lørdag en madplan for den kommende uge. Ud fra denne kan indkøb planlægges og manden er også orienteret om, hvad der skal spises – i tilfælde af overarbejde eller andet der gør, at han ender i køkkenet (hvilket han heldigvis ikke har noget imod 🙂 og så er han skam en ganske udemærket kok – jeg ER en heldig kvinde!).

Nå, tilbage til emnet MADPLANER, som jo er en af mine tilbagevendende lister. Det har været lidt on/off med mine madplaner og der har været perioder, hvor jeg ikke har fået planlagt. Og hver eneste gang ender det med, at vi står kl. 17.00, klør os i nakken og spontant fiser i den lokale SPAR efter et eller andet nemt og hurtigt – og tit vildt uinspirerende mad. Planlægningen kan være vildt svært og jeg har selv tendens til at de samme retter igen og igen, men jeg prøver dog at forny mig.

På denne side finder du et udvalg af madplaner, som du er mere end velkommen til at lade dig inspierere af. Her i huset laves der ikke specielle retter eller ekstra børnevenlige retter – vi vil gerne lære vores børn at spise det som er på bordet.

 

No post found