Top 3 – oktober

Top 3 – oktober

Bondemads top 3 for oktober måned

Her ved månedskift er det blevet en lille tradition for mig, at jeg skal have kigget i statistikkerne og derudfra have lavet mig en top 3 over de mest besøgte opskrifter her på bloggen. Det har jeg sådan set kun gjort i et par måneder, men det er sjovt at se hvad folk går ind og ser på. Mine minirugbrødshapsere har været fast inventar på listen, men må i denne omgang se sig slået – der er nemlig gået kage i den og de tre mest besøgte opskrifter i oktober måned er allesammen kager 😉

 

Den mest besøgte opskrift

På førstepladsen finder vi den talkage, som jeg lavede til Agnes´fødselsdag (Laura fik også en talkage efter et andet princip, men den opskrift har jeg endnu ikke fået lagt op på bloggen – mon ikke det sker ved lejlighed?) 🙂

 

Andenpladsen

Lige i hælene på talkagen har vi denne måneds andenplads, som faktisk var den klart mest besøgte opskrift i forrige måned – nemlig min æble cheesecake, som jeg fandt på til min kære mand, hvis yndlingskage er en god klassisk gammeldags æblekage.

 

Tredjepladsen

Den sidste opskrift på min top 3 liste er en af mine egne favoritter, som jeg uden tvivl skal have bagt i nær fremtid. Min Oreo brownie kom til verden en solrig dag midt i oktober og har allerede fundet en plads i toppen over de mest besøgte opskrifter.

 

Det er spændende at se, hvor meget nyt jeg får lagt herind i løbet af det næste stykke tid og hvilke opskrifter der befinder sig på listen om en måned. Én ting er sikkert – der er i hvert fald mange nye idéer der skal afprøves og kladder, som blot venter på at blive gjort færdige… Her på Bondemad er der masser af spændende nye ting i vente 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *