Tilmeld dig Bondemads nyhedsbrev

Tilmeld dig Bondemads nyhedsbrev

Nyhedsbrev fyldt med køkkenhygge

Flere gange om året sender jeg et nyhedsbrev ud med inspiration til god mad, dejlig kage og ikke mindst masser af køkkenhygge. Det skal være sjovt at være i køkkenet og du må efter min mening gerne lege dig til mere køkkenviden.

Jeg vil gøre dig til familiens hverdagshelt – den helt, som hver aften nemt og bekvemt får god mad på bordet. Derfor giver jeg dig i mine nyhedsbreve gode tips og tricks til, hvordan du kan planlægge aftensmaden. Du får en masse opskrifter og inspiration direkte i din indbakke. Du lærer, hvordan du nemt kan tænke over at få brugt alle dine råvarer – også dem, som snart nærmer sig sidste sidste anvendelsesdato.

Få inspiration til skøn hverdagsmad, køkkenhygge og nemme søde sager direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du helt automatisk alle mine nyhedsbreve i din mailboks – det sker indtil den dag du aktivt vælger ikke at modtage nyhedsbrevene længere. 

Jeg håber dog, at du vil følge med og har lyst til at modtage mit nyhedsbrev – jeg sender gerne mine nyhedsbreve ud med 4-8 ugers mellemrum, så jeg kommer altså ikke til at fylde din indbakke op.

Her får du en masse inspiration til god og lækker mad – som oftest nem hverdagsmad, hvor alle kan være med. Jeg giver dig tips og tricks og der er altid mindst én helt ny opskrift i nyhedsbrevet. 

Hvert nyhedsbrev vil som oftest være baseret på et tema. Et tema, som følger sæson og det, som jeg føler for at fortælle lige netop dig. De vil altid være nye opskrifter og nogle af dem, som du måske kender her fra bloggen af.

Jeg glæder mig til at sende en masse dejlig inspiration til dig.

De bedste hilsner Pernille

Du tilmelder dig ved at udfylde feltet herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *