Sol, sommer og koldskål

Sol, sommer og koldskål

Koldskål

Maj viser sig virkelig fra sin smukkeste side i år – hvor er det bare skønt 🙂 Dagene er fyldt med sol, sommer og masser frisk luft. Vi er i haven så snart vi er hjemme fra job og hele familien nyder sjov, leg og havearbejde. Det lækre varme vejr er ikke altid en selvfølge, men så er det godt at der er én ting, man ikke kommer uden om, som altid får sommerminderne frem – koldskål! Det hører sig til og det skal spises mange gange. Rigtig mange gange 🙂

Jeg er egentlig vokset op med den købte slags, men da jeg blev kærester med Claus for godt 13 år siden lærte han mig sin mors opskrift – og den har mere eller mindre holdt ved. Dog har jeg ændret ganske lidt og her får I min opskrift 🙂

Hjemmerørt koldskål

Forb. tid 5 min
Samlet tid 5 min
Antal 4

Ingredienser
  

  • 4 hele pasteuiserede æg
  • 5 spsk sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 liter tykmælk
  • 1 liter kærnemælk

Sådan gør du
 

  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende med et piskeris. Tilsæt tykmælk og kærnemælk - rør godt rundt og viola 🙂 Så nemt og hurtigt laver man en gang koldskål.
  • Serveres med kammerjunker (og evt. lidt friske daske jordbær)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskrift