Nyhedsbrev juni 2020

Nyhedsbrev juni 2020

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk mine nyhedsbreve i din mailboks.

Det er på høje tid at få tilmeldt, hvis du skal være med på modtagerlisten for mit næste nyhedsbrev. Jeg trykker på den store send-knap i aften kl. 20.00 🙂

I nyhedsbrevet vil du få nye lækre opskrifter og en masse gode køkkentips. Denne gang bevæger jeg mig ind i det salte køkken. Du kan bl.a. få opskriften på vores super lækre og ikke mindst voldsomt nemme kylling i karry.

Tilmelding sker via tilmeldingsblanketten på forsiden af bloggen (du finder feltet i højre side). Oplever du problemer med at få meldt til, så giv mig besked på info@bondemad.dk og jeg kan få dig tilmeldt manuelt.

Hav en rigtig god dag – jeg håber du har lyst til at læse med i mailboksen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *