Madplan uge 7

Madplan uge 7

Madplan uge 7

Nye tiltag og en debut som TV-kok

Jeg begynder så småt at få henvendelser på flere opskrifter der er tilknyttet mine madplaner, og det er nu også en tanke jeg selv har leget med i noget tid. Derfor vil I fremover (forhåbentlig) se flere opskrifter i kategorien “Aftensmad mm.” I forbindelse hermed har jeg også i den seneste uges tid også fået min debut, som “TV-kok” på Youtube på egen youtube-kanal… Jo, jo… 🙂 Indtil videre kan min lillebitte Youtube-kanal dog ikke prale af mere end en enkelt guide, men der kommer mere til Jer med tiden.

 

Mit online madunivers med inspiration til dig

Bloggen blev lavet med to hovedformål:

  1. at jeg nemmere kan holde styr på mine mange (mange) opskrifter, og
  2. at jeg har bedre styr på planlægningen af aftensmaden.

Madplanerne laver jeg vigtigst af alt til mig selv og min familie. Det giver mig en ro at have styr på aftensmaden i god tid.

Dog deler jeg med glæde mine opskrifter for at inspirere andre. Jeg ser ofte opslag på Facebook, hvor folk mangler inspiration til aftensmaden, og ofte har tendens at hænge fast i de samme 10-12 retter. Hvis jeg kan få lov til at inspirere bare en enkelt familie, eller måske lette hverdagen for et par enkelte personer, så giver det bare rigtig meget mening det jeg gør.

Hjemme hos os holder vi ikke fri her i vinterferien. Vi gemmer fridagene til senere på året, hvor vi skal af sted på skiferie (noget, som jeg virkelig glæder mig til og virkelig ser frem til!!) 🙂

Dog er vi knap så presset, da pigernes fritidsaktiviteter holder ferie – og det må jeg nok sande at jeg nok også “ser lidt frem til”… Nogle gange kan det altså godt presse lidt på med fuldtidsjob og børn der skal frem og tilbage til både gymnastik og svømning – jeg er sikker på, at I andre forældre derude godt kan følge mig 😛

 

Gode råd til nem mad hver dag

Madmæssigt starter ugen ud med at få kogt en høne, så vi kan lave en gang tarteletter. Hertil skal vi have fundet os en god stor høne der giver kød til to dage. Det er nemlig sådanne tanker bag madplanen, som for mig letter selve madlavningen. For det tager ikke meget længere tid at koge en lidt større høne – til gengæld giver det mig væsenltig mere tid, når jeg fredag blot skal tage kødet op af fryseren og smide det i gryden. Ydermere bruges fond fra om mandagen også flere dage, da jeg bruger det i min suppe og min one-pot.

Mandag: Tarteletter med høns i asparges

Tirsdag: Blomkålssuppe med rustikke brødcroutoner

Onsdag: Lasagne, fad med skåret grønt og spidskålssalat med æbler

Torsdag: Chili con carne serveret med ris og nachos

Fredag: One pot pasta med kylling

Lørdag: Langstidstilberedt nakkefilet serevet med sprøde kartoffelbåde og lun blomkålssalat.

Søndag: Bao med svinekød

Rigtig god fornøjelse med planlægningen af din madplan. Du er velkommen til at lade dig inspirere alt det du vil, og det vil glæde mig meget, hvis du deler budskabet om min lille blog og mine madplaner 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *