Madplan uge 9

Madplan uge 9

Heste i lange baner

Jeg går en weekend i møde, hvor den mest bare står på hest for mit vedkommende 🙂 Først to hele dage til stort stævne i Arena Fyn, hvor jeg igen i år er med som frivvilig. Min opgave bliver at opdatere de sociale medier – Instagram, Facebook og Snapchat. Dertil skal deres hjemmeside også opdateres undervejs i løbet af stævnet, og det får jeg også æren af sammen med et par andre skønne damer.

Søndagen byder på fødselsdag og derefter undervisning i vores ridehal, hvor vi starter op med et lille børnehold 🙂

 

 

Vores madplan

Rent madmæssigt skal jeg igen tage Jer med til det italienske, da vi både har tanker om en pastaret med kødboller og en indbagt pizza. Ugen slutter vi af med en burgerdag, hvilket jeg godt kan lide at putte ind slutteligt i ugen. Det bliver med pulled beef og coleslaw lavet på et smukt rødt spidskål.

 

Mandag: Pastaret med tomatsovs og kødboller.

Tirsdag: Fiskefrikadeller og bagte rodfrugter.

Onsdag: Mørbradgryde med ris og gulerodssalat.

Torsdag: Rester af onsdagens mørbradgryde serveret med kartoffelmos.

Fredag: Indbagt pizza – vi har en lille rest bolognese, som vi bruger til formålet.

Lørdag: Grillet højrebsfilet, bagte kartofler og bearnaise.

Søndag: Pulled beef burger.

 

Ugens gode råd

De officielle kostråd siger, at vi skal spise frugt og grønt, men hvordan kan man få mere grønt ind i hverdagen? Og hvordan undgår man at købe en masse lækre grøntsager ind, som man ikke får spist og i stedet må kassere?

Herhjemme har vi ofte begrebet “skåret grønt” eller “grøntsagsfad” på madplanen, men hvad indebærer det? Det varierer en hel del alt efter, hvad køleskabet (og fryseren) byder på. Vores fad består af rå grøntsager og er gerne: gulerødder, agurk og peberfrugt. Dertil tager vi gerne lidt majs eller ærter op af fryseren og tør… Ligesom dampet og afkølet broccoli ofte serveres.

 

Hav en rigtig god weekend og god fornøjelse med at få lavet din madplan 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *