Madplan, uge 8

Madplan, uge 8

Det er atter søndag og der skal planlægges mad for den kommende uge (ja, det nåede jeg ikke her i løbet af fredag eller lørdag, som jeg egentlig nok mest er til at få gjort) 🙂 I dag har vi haft fastelavnsridt for børn og unge i vores ridehal – det er simpelthen SÅ hyggeligt og de unger er bare så fine i deres udklædning. Ihhh, hvor jeg altså elsker at afvikle sådanne arrangementer sammen med min elskede søster! Det er så dejligt at kunne glæde en håndfuld børn 🙂

I den kommende uge bliver højdepunktet for mig fredag og lørdag, hvor jeg igen igen skal i Arena Fyn til World Toelt – det største indendørs stævne for islændere 🙂 Jeg er igen med, som hjælper og står sammen med et fantaastisk team af tøser for opdatering på Facebook, Instragram og Snapchat. De to dage er jeg væk fra morgen til sen aften, så det bliver nem mad af hensyn til manden der så skal i køkkenet selv og have pigerne – og sidst på ugen efter en hel uge i hhv. dagpleje og børnehave er de bare begge rigtig trætte og så kan madlavning godt være lidt af en kunst at få klaret… Søndag skal min svoger fejres, så der er vi alle ude af døren, så det bliver heller ikke det store.

 

Mandag: Spaghetti carbonara, selvfølgelig med hjemmelavet spaghetti 🙂

Tirsdag: Bøf med løg, kartofler og brun sovs – helt klassisk dansk og god solid mad uden de store dikkedarer

Onsdag: Fyldte peberfrugter med fyld af svinekød og dertil en rissalat

Torsdag: Nachos med kylling og hjemmelavet salsa

Fredag: Pasta og kødsovs – en af Lauras absolutte livretter, så det kan man jo (næsten) ikke få tit nok

Lørdag: Fiskefilletter, kartofler og persillesovs

Søndag: Ude af døren til fødselsdag 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *