Madplan uge 6

Madplan uge 6

Madplan uge 6

Weekenden står snart for døren og næste uges madplan er klar – så værsgo 🙂 Jeg har smidt et par salater ind der er inspireret af nogle opskrifter, som min faster er medforfatter på igennem hendes job (klinisk diætist).

Ugen kommer bl.a til at byde på teater i børnehaven, hvor Laura har valgt at skulle være en slange – så mor her har haft godt gang i symaskinen. Teaterstykket hedder i år “Langebro” og jeg havde godt luret at der kunne være noget Kim Larsen indover, og rigtig nok begyndte barnet forleden at synge starten af netop Langebro… Det er super hyggeligt, at gå og høre de gamle sange sammen og synge med – og fantastisk at gode gamle Kim går videre til endnu en generation.

Den første måned af året er allerede gået og jeg har en masse tanker for året der kommer ift. mit lille univers her – forhåbentlig vil jeg få lavet et par “how to”-videoer… Faktisk er den første allerede godt undervejs og det bliver en guide i at lave pasta – der har nemlig været rigtig meget feed back på mine pasta-opslag på de sociale medier.

Pasta er også på planen her i den kommende uge sammen med mange andre lækre sager:

Mandag: Pitabrød med skinkestrimler og blandet grønt

Tirsdag: Risotto med kylling og ærter

Onsdag: Svensk pølseret

Torsdag: Hjemmelavede kyllingenuggets, kartoffelbåde og grøntsagsstænger

Fredag: Pizza med bresola, parmaskinke og pesto

Lørdag: Hjemmelavet ravioli med fyld af svinekød. Dertil en rødbedesalat med en snert af lakrids

Søndag: Quesadillas med kødsovs og majs. Dertil serveres en salat med broccoli, æble og spidskål.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *