Madplan uge 52

Madplan uge 52

Madplan uge 52

Ok – bedre sent end aldrig… Er det ikke sådan ordsproger lyder? 🙂

Juletravlheden har lagt sig og for mit vedkommende har et par enkelte arbejdsdage også sneget sig ind. Det betyder så også lidt mindre kærlighed til bloggen her – det har jeg ikke fundet tiden til (måske har jeg også lidt valgt at prioritere nærvær med familien her i julen). Ofte flyver december af sted og der er så mange ting man “skal nå”. Bevares, december har ikke været anderledes end alle andre år – der har været meget vi skulle og en masse vi skulle nå, men jeg har valgt at nyde de ting vi skulle sammen med familien og fravalgt at bruge tiden til blogindlæg mm. Dog skal der staidg mad på bordet og mit lille univers her skal skam ikke glemmes helt 🙂

De fleste dage i ugen er allerede ovre og har madmæssigt været nemme nok at planlægge. Her i mellemdagene trænger vi nok til noget let og u-julet 😛

Mandag: Juleaften med den klassiske menu – hos os er der både flæskesteg og andesteg. Vi holdt julen hjemme i år og min svigermor havde lavet en skøn and hun tog med.

Tirssag: Julefrokost hele dagen og trætte maver, da vi landede hjemme. Ungerne fik tilbudt lidt mad, meeen vi andre sprang aftensmaden over.

Onsdag: Endnu engang julefrokost hele dagen – dog var vi knap så overspiste, så en enkelt toast kunne det blive til.

Torsdag: Resterne fra julebordet skal ikke bare smides ud, så vi lavede en omgang julebiksemad med både flæskesteg, andesteg, hvide og brune kartofler… Ved siden selvfølgelige spejlæg, rødkål og godt med andesovs 🙂

Fredag: Skulle man ikke få gang i pastarullen og lave en gang pasta carbonara.

Lørdag: Frikadeller og bagte rodfrugter.

Søndag: Pizza – opskriften til dejen finder du lige her.

De næste par dage kommer til at gå med forberedelserne til nytårsaften, som vi i år skal holde hjemme. Der får vi besøg af min søster, svoger og deres to skønne børn. Vi er ikke så mange, men det plejer nu alligevel at være rigtig hyggeligt i deres selskab. Jeg har stort set fået styr på desserten og mangler kun lige at få planlagt de sidste detaljer. Kransekagen skal også laves og jeg går i år nok bort fra en kransekagetop, som jeg har lavet de seneste år – jeg leger lidt med tanken om en lille skål af kransekage fyldt med lækre sager. Jeg fik kort før jul købt mig lidt nye chokoladeforme, så det kan godt tænkes at der kommer lidt lækre fyldt chokolader i min kransekageskål 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *