Madplan uge 5

Madplan uge 5

Madplan uge 5

Et år med madplaner her på bloggen – jamen dog! Sikke tiden går 🙂

Jeg går en uge i møde, hvor manden rejser udenlands rent arbejdsmæssigt, så det er bare pigerne og jeg herhjemme… Weekenden er for mit vedkommende gået foran symaskinen, da jeg skulle have gjort teaterkostume til Laura færdigt – en del timere senere er en blå slange blevet født her på gården og Laura vil slet ikke have kostumet af (wuhu – moderen syevner har gjort det igen!) 🙂

Vi skal have karrykål til aften – en ret, som min far ofte lavede da jeg var barn og jeg elsker bare den ret! Det er en rigtig vinterret, som varmer godt og det kunne da nærmest ikke passer bedre end på en våd og kedelig grå dag, som i dag. Dog kunne jeg ikke finde den lap papir, hvorpå jeg for en del år siden skrev opskriften ned, så det blev ud fra hukommelsen (og et enkelt opkald til min far bare for at være sikker). Retten står nu og passer sig selv og skal bare lige røres lidt i en gang imellem – huset DUFTER og jeg sidder her ved skærmen og får rettet næste uges madplan til.

Mandag: Karrykål – rester fra søndag

Tirsdag: Fiskefrikadeller, kartofler og persillesovs

Onsdag: Hokkaidosuppe

Torsdag: Medister, æble-lægkompot og ovnbagte kartofler

Fredag: Spaghetti carbonara

Lørdag: Tarte flambee

Søndag: Frikadeller og varm kartoffelsalat2 thoughts on “Madplan uge 5”

  • Hej Steffan.
   Indtil videre har jeg desværre ikke fået skrevet opskrifter til alle mine madplaner, men jeg arbejder på at få lagt flere opskrifter ind som netop passer til mine madplaner 🙂
   Følg endelig med for der skulle meget gerne komme en masse opskrifter inden for det næste stykke tid.
   Mange hilsner Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *