Madplan uge 48

Madplan uge 48

Madplan uge 48

Det er søndag og aftensmaden står og pssser sig selv. Vi fik ikke lige handlet til tarteletter, så vi tog et kig i fryseren og fandt lidt andet godt frem – så den står på stegt flæsk, kartofler og persillesovs 🙂 Helt klassisk og lækkert! Jeg har været på farten i dag, så jeg har først fået sat mig ned og kigget madplanen nu her. Turen gik til Silkeborg, hvor min unghest er i træning og nu skulle jeg ud og ride en tur på hende – dejligt gensyn med min lille hest (efter hele tre ugers savn) 😉

 

I den kommende uge skal vi til infomøde på Lauras skole – tænk sig, at vores barn skal i skole til sommer! Ugen kommer i den grad også til at byde på jul og jeg glæder mig. Der er juledekorationshygge hos svigerfamilie, julefrokost, adventshygge hos min familie og så skal jeg have pyntet op til jul her på gården. Jeg går ikke totalt amok, men jeg har mig da immervæk nogle kasser med pynt og særligt min lille julebryg glæder jeg mig til at lave. Sidste år købte jeg lidt de første par ting til mit landskab og i år kommer jeg nok til at spæde lidt til med nye ting. Dertil har jeg planer om at der flytter en nisse ind – det bliver vores første år med nissedør og sådan noget synes jeg bare er mega hyggeligt. Laura snakker meget om den nisse, som flyttede ind hos mosteren sidste år og vi har derfor aftalt at være venlige og sætte grød frem til Nissen, for så kan man være heldig at han bliver boende 🙂

 

Rent madmæssigt har vi fundet lidt resten i fryseren, så for mit vedkommende bliver der et par nemme dage i køkkenet:

Mandag: Svinemørbrad, blandet grønt og ris.

Tirsdag: Bøf med løg, kartofler og selvfølgelig en masse god sovs.

Onsdag: Hokkaido suppe og et godt stykke brød til – begge dele er allerede klar i fryseren, så det er blot at tage op og lune.

Torsdag: Kyllingeret med pasta og bacon i mornaysovs.

Fredag: Den står på risengrød, så vi kan stille lidt op på loftet. Laura går meget op i at vi skal have sat lidt grød op, så der kan flytte en nisse ind. 

Lørdag: Vi smutter til julefrokost – årets første af sin slags sammen med gode venner. Mon ikke det bliver ganske festligt 🙂

Søndag: Første søndag i advent markeres hos mine forældre til julehygge. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *