Madplan uge 45

Madplan uge 45

Madplan uge 45

Laura snakker ofte om spaghetti og kødsovs, så stod det til hende fik vi det nok næsten hver dag – meeen vi trækker den lidt og vælger at have lidt længere mellemrum 😛 Dog har jeg lovet hende, at det skal på madplanen i den kommende uge. Dertil har jeg også sat kyllinger i cornflakes på, som de havde lavet til maddag i børnehaven – det havde været et kæmpe hit, så vi må se om ikke også jeg kan få fremtryllet lidt godt.

En kort lille status for familien på gården – der er som altid rigeligt at se til med både heste, børn, mad, kager og ikke mindst byggeriet. Og her er sket lidt på det seneste, for der er nemlig kommet varme på samt køkken og badeværelsesinventar er bestilt og kommer til januar – det var skam lidt af en milepæl at få sat underskriften.

I ugen vi kommer til har vi egentlig ikke de store planer andet end sådan det sædvanlige, men mon ikke vi nok skal få tiden til at gå alligevel. De næste par måneder er der helt sikkert en masse at se til – for det er der jo altid her op til jul. Selvom jeg ikke pynter op eller begynder at jule før vi nærmer os advent, så har duften af jul allerede spredt sig hos os. Jeg vil nemlig rigtig gerne kunne dele lidt juleopskrifter her på bloggen og har derfor allerede haft gang i julebageriet 🙂

Og så tilbage til det, som dette indlæg handler om nemlig aftensmaden i den kommende uge:

Mandag: Butterchicken med ris og gulerodssalat i stil med Salattøsen’s “kong gulerod” 

Tirsdag: Risengrød 

Onsdag: Spaghetti og kødsovs og grøntsagsfad

Torsdag: Fiskefrikadeller og bagtegrøntsager

Fredag: Kyllinger i cornflakes og dertil hyldeblomstmarineret broccolisalat og pasta

Lørdag: Grillet flæskesteg, brunede kartofler og en god brun sovs

Søndag: Burgersøndag og denne gang med flæskestegssandwich Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *