Madplan uge 43

Madplan uge 43

Madplan uge 43

Det har været efterårsferie og selv har jeg brugt denne i form af en forlænget weekend efterfulgt af et par arbejdsdage. Vi har fået bygget yderligere tre rum op i byggeriet og har nu fået en bedre idé om, hvordan tekøkken og badeværelse skal møbleres. 

Efterårsferien sluttes af med det hyggeligste arrangement i vores ridehal for børn og unge – første del af vores junior cup på i alt tre små arrangementer. Det er en fornøjelse at se ungerne hygge sammen.

I den kommende uge er det atter arbejde hele ugen og i weekenden skal jeg af sted til baby- og børnebazar, hvor jeg har købt mig en stand og forhåbentlig gerne skulle få solgt en masse af alt det babytøj og -udstyr, som fylder på loftet. Derudover er der også Mad og Boligmesse i Odense, hvor jeg muligvis skal ind og hjælpe lidt i en Cupcakestand. 

Rent madmæssigt bliver det en god blanding af nem og hurtig mad og så et par retter, som kræver lidt længere tid i køkkenet. Der er igen sat et par salater ind fra Salattøsen af og dette af den simple grund at de simpelthen bare er knaldgod, nemme og hurtige 🙂 

Mandag: Den står på svinemørbrad, bagte kartofler og en broccolisalat i stil med denne.

Tirsdag: Frikadeller og pastasalat.

Onsdag: Løgtærte og blomkål med karrydip 

Torsdag: Medister, pastinakmos og æblekompot

Fredag: Honning-Dijon kylling, ris og rødbedesalat

Lørdag: Pitabrød

Søndag: Klassisk aspargessuppeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *