Madplan uge 42

Madplan uge 42

Madlpan uge 42

Det er blevet tid til efterårsferie og for mit eget vedkommende byder den på to feriedage først på ugen efterfulgt af arbejde.

Mandag: Laura får en legekammerat på besøg det meste af dagem, så jeg tænker at vi sammen kan hygge i køkkenet og få lavet en god pizzadej – sådan en kræver nemlig tid og kærlighed. Så kan pigerne ogsåp få lov at lave deres egne små pizzaer (og måske vi får produceret lidt til madpakken også).

Tirsdag: Vi har en masse rødbeder i køkkenhaven og jeg vil derfor prøve denne rødbedesalat. Dertil tager vi en kylling op ad fryseren og får den grillet.

Onsdag: Der laves æggekage – dog i en udgave godt fyldt med peberfrugt, rødløg, bacon og skinke. Når jeg nu er i gang laver jeg også nogle miniatureudgaver og smider i fryseren – de gør sig nemlig rigtig godt til madpakken.

Torsdag: En god omgang sammenkogt ret med ris til. Dertil denne spidskålssalat 🙂 (lad mig bare sige at den bearnaisedressing er helt genial! Tak for den opskrift Mette)

Fredag: Jeg skal til ryttertræning hos en fysioterapeut, som ofte kommer og underviser i vores ridehal – denne gang er det dog på hendes klinik og derfor også uden hest. Træningen er dog lige midt i spisetiden, så Claus og pigerne må sørge for aftensmaden selv denne dag. Den står på hot dogs, som er dejligt lige til og pigerne elsker det 🙂

Lørdag: Det må være tid til hakkebøffer med bløde løg, kartofler og en god sovs til.

Søndag: Burgersøndag og denne gang er det flæskestegssandwich der står på menuen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *