Madplan uge 4

Madplan uge 4

Madplan uge 4

Tænk sig – bloggen her kan snart fejre 1 års fødselsdag! 🙂 Den første madplan, som gemmer sig på bloggen blev nemlig lavet i uge 5, hvilket vi vel ikke kan blive uenige om er lige om lidt. Derfor bliver planlægningen af aftensmaden bare neget nemmere at planlægge fra næste uge af, hvor jeg blot skal se om der skal lidt småjusteringer til og ellers bare genbruge.

Vi har i løbet af ugen fået leveret vores nye køkken, stuklister og badeværelsesskabe. De første skabe i køkkenet har Claus sat op i dag –  hvor er det fantastisk at være nået hertil 🙂 Selv har jeg brugt en del af dagen på at lave hjemmeside og denne gang ikke min egen, men en hjemmeside til min faster, som starter op med eget firma Mad og Formidling. Siden er blot midlertidig, da min faster har valgt at få professionel hjælp til sin kommende “rigtige” hjemmeside. Der går dog lidt tid inden den “rigtige” hjemmeside er oppe og vi i dag lavet en hjemmeside ledes hun kan komme i gang. Faktisk er hun allerede godt i gang og så dur det jo ikke med et domæne uden indhold 😉 Tag et kig på www.madogformidling.dk og giv gerne mit dejlige faster Sus et kald, hvis du, din arbejdsplads, forening eller anden forsamling kunne bruge lidt god viden om mad og ernæring.

Jeg synes kulden byder på varmende retter, så ugen byder på flere simreretter.

Mandag: Butterchicken med ris og broccolisalat

Tirsdag: Grøntsagsgryde med kikærter

Onsdag: One pot pasta med

Torsdag: Svensk pølseret

Fredag: Millionbøf og kartoffelmos

Lørdag: Der skal afprøves noget nyt – nemlig den asiatiske suppe ramen med både nudler, kylling og æg i. Jeg har aldrig smagt det, så jeg er ganske spændt.

Søndag: Karrykål – en skøn vinterret, som jeg husker fra min barndom af og altid har holdt af.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *