Madplan uge 39

Madplan uge 39

Madplan uge 39

Solen skinner på denne søndag morgen, hvor Claus og jeg er på vej ned til svigerforældrene efter ungerne. Der har de nemlig overnattet, da Claus og jeg i aftes var inde og se Christian Fuhlendorff, som endnu en gang leverede et fantastisk show 🙂 Tak for er godt grin! Mon ikke dagen i dag byder på praktiske gøremål på gården sammen med mand og børn. 

I den næste uge har vi ikke det helt store i kalenderen andet end en fødselsdag og i weekenden er der atter undervisning i ridehallen – dog et af de arrangementer der ikke kræver den store forberedelse fra min side af andet end at rette banen af, så rytterne har en rigtig fin bane at ride på. 

Mandag: Lasagne og dertil bagte rødbeder. For forberedelsernes skyld steges lidt ekstra kød for sig selv imens lasagnes bager – dette til brug onsdag, når maden skal gå tjept. 

Tirsdag: Min kære svigerfar fylder år, så vi er inviteret til fødselsdag. Menuen står står svigermor for 😉

Onsdag: Lauras gymnastikdag, så det skal være nemt. Den står på tortillas og kødet blev lavet i mandags (ergo skal kødet blot lunes i dag).

Torsdag: Vi nåede aldrig de der karbonader, som jeg havde smidt på madplanen for ikke så længe siden. Så dem må vi hellere snuppe nu. 

Fredag: Mødregruppen skal samles til en gang aftensmad og efterfølgende Disney Show med fredagsslik for ungernes og aftenkaffe og kage for de voksne. Vi mødes denne gang hos en af de andre par, som også sørger for maden. Jeg har fået æren af kagen til kaffen og jeg tror umiddelbart at der skal laves cheesecake ala gammeldaws ævlekage 😉 

Lørdag: Der skal koges suppe på noget osso buco, som vi har liggende i fryseren. Vi er egentlig ikke så vilde med det kød (host host kødrester) der nu er på osso buco og af den grund bruger vi her på gården oftest udskæringen til at koge suppe på. 

Søndag: Burgersøndag – der bliver bagt burgerboller i løbet af dagen. Stod det til Laura ville hun helt sikkert vælge kyllingeburger (igen igen), men jeg har nu mere lyst til en baconburger så det må blive moderens valg denne gang. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *