Madplan uge 38

Madplan uge 38

Madplan uge 38

En uge, som ikke byder på det helt store står foran os. Jeg håber derfor, at der bliver tid til både hest og byggeri. Hesten synes jeg ikke helt jeg har haft den fornødne tid til for det seneste. I byggeriet er vi nu nået så langt, at vægge er sat og der er gips på vægge og lofter i den ene halvdel – dermed er tre ud af sekt rum nu dannet. Vi har været ude at kigge på både klinker til badeværelset samt inventar til både tekøkkenet og badeværelset, så der sker stille og roligt lidt af det rigtig sjove nu.

Mandag: Vejret er ved at være rigtig efterårsagtigt og man får derfor lyst til simreretter. mandagen kommer derfor til at stå på karrykål – en ret min far ofte lavede Dan jeg var barn og jeg har altid elsket den ret.

Tirsdag: Den står på rester fra mandag – med både gymnastik og svømning er tirsdag en presset dag.

Onsdag: Quesadillas med kylling, majs og peberfrugt – Laura skal til gymnastik, så maden skal være nem.

Torsdag: Fiskefrikadeller, smashed portatos og persillecreme

Fredag: Pizza 

Lørdag: Den står endnu engang på underholdning for mor og far – vi skal nemlig ind og se Christian Fuhlendorff 🙂 Det vil blive vores tredje gang vi skal ind og opleve ham live og jeg ser frem til et godt grin. Claus og jeg spiser ude inden forestillingen.

Søndag: Burgersøndag – denne søndag står den på bøfsandwich med hjemmebagte boller. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *