Madplan uge 35

Madplan uge 35

Madplan uge 35

En ny uge har set dagens lys – på en grå og våd mandag. Jeg kan se tilbage på en uge med knald på – særlig weekenden blev da helt crazy… Hele tre kageprojekter havde jeg givet mig selv og af den grund havde jeg også gået all-in på timemanagement og lavet mig en fin og ganske struktureret tidsplan. Netop den tidsplan gjorde, at jeg endte med at være foran tidsplanen og derfor havde god tid lørdag formiddag til at blive klar til bryllup 🙂 Jeg laver egentlig ofte tidsplaner ifm. mine kageprojekter, men med hele tre kager oven i hinanden tænkte jeg, at jeg hellere måtte oppe mig og være en smule mere struktureret end jeg plejer at være.

Den kommende uge byder igen på masser kage og bagværk – pigerne fylder nemlig år næste mandag, så i slutningen af ugen skal familien på besøg og der skal laves kage til børnehaven… De kager og øvrigt bagværk vil igen blive skemasat – for det virkede skam helt godt og gav mig en ro 🙂

 

Det er ikke kun kage der skal laves – mad skal der til og vores madplan ser således ud:

Mandag: Fiskefilet, kartoffelbåde og persillesovs

Tirsdag: Kylling i oste-tomat-flødesovs

Onsdag: Forældrekaffe i børnehaven, så det må gerne være nemt og ikke så tidskrævende. En omgang millionbøf må det blive til – som oftest til stor glæde for hele familien, så det er jo egentlig slet ikke så dumt igen.

Torsdag: Cremet pastaret med bacon og grønne asparges.

Fredag: Den står på bøf med løg – og ja, den har lige været på madplanen, men af og til ændrer planerne sig løbende så vi nåede aldrig at få det lavet.

Lørdag: I lørdags bryllup, denne lørdag kobberbryllup 🙂

Søndag: Pigerne skal fejres og familien er inviteret til kagebord (surprice) og efterfølgende en let aftensmad. Jeg laver en gang pålægsdamerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *