Madplan uge 28

Madplan uge 28

Madplan uge 28

Nu er sommeren sådan rigtig startet – i hvert fald begynder vores sommerferie i denne uge. Det er dog kun pigerne og jeg selv der har ferie og Claus må lige arbejde et par uger endnu. Lige pt sidder jeg dog i stuen med en god kop kaffe og kigger ud af vinduet på en lidt grå himmel, så vejret har i dagens anledning glemt at det er sommerferie (men, men , men… Jeg har en have og en mark, som gerne vil have lidt regn – og jeg kan derfor godt leve med at der skulle komme en enkelt regnvejrsdag eller to). Ferien byder som sådan ikke på de store rejser til fjerne lande, men jeg ser frem til “Ferieuge” med Fyens Køreselskab efterfulgt af en uges ferie med mand og børn på Bornholm, som vil blive mit første møde med klippeøen. Sidste år deltog pigerne og jeg for første gang i “Ferieugen” med Fyens Køreselskab og det var simpelthen sådan nogle hyggelige dage sammen med andre hestefolk i alle aldre, heste og hestevogne. Vi fik kørt en masse ture i hestevogn og hygget igennem og alt foregår helt nede på jorden – den del af min sommerferie ser jeg frem til og i år har vi vogn med til vores lille shetlænder, Magni, som vi for nyligt også er begyndt at køre vogn med. Bornholm ser jeg også rigtig meget frem til at skulle opleve og det bliver intet mindre end skønt med en uges ferie bare manden min, pigerne og jeg langt væk fra alt det hele 🙂

Selvom det i den grad er tiltrængt med ferie og jeg virkelig har set frem til ikke at skulle sætte vækkeuret, så har jeg altid svært ved at gå på ferie – at skulle “overlade” arbejdet helt og holdent til mine skønne kollegaer er altså ikke altid nemt. Og slet ikke på et så stort projekt, som det jeg arbejder med. Her er nemlig altid en masse ting i gang, som skal undersøges, afklares og svares på – og derfor er det svært at få afsluttet op til en ferie, som jeg ellers gerne ville. Jeg har derfor forsøgt mig med en “lille” ferieliste, hvor jeg har remset alt det der er gang i er remset op: hvilken opgave, status herpå, hvem er sat i gang ift. afklaring osv. osv. Og sådan en lille liste blev så et par sider lang, men jeg håber at den er brugbar for mine kollegaer 🙂 Jeg er i den grad “kontrolfreak” og vil gerne have fingeren med og have overblikket, så det med at skulle være væk i 3 uger er altså lidt af en øvelse!!

Nå, men tilbage til det, som indlægget handler om – nemlig vores madplan for denne uge. I denne uge har Claus forladt matriklen, da han er blevet tilkaldt et belgisk projekt. Vi er derfor bare mig og pigerne, så aftensmaden bliver ikke det helt vilde – til gengæld er der retter lige efter deres smag 🙂

Mandag: Pasta pollo – vi har en rest kylling fra i går, som passende kan bruges

Tirsdag: Tarteletter – vi har en portion tarteletfyld i fryseren, som vi skal have spist

Onsdag: Lasagne, salat og grønt fad

Torsdag: Millionbøf og kartofler

Fredag: Tærte med skinke og broccolli

Lørdag: Spaghetti og kødsovs

Søndag: Koteletter, kartofler og salat

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *