Madplan uge 27

Madplan uge 27

Madlpan uge 27

Igen en uge der for mit vedkommende er fløjet af sted – og vi er allerede godt inde i den nye uge. Derfor er det også på høje tid at få smidt en madplan op her på bloggen. Den sidste uge har bl.a. budt på evalueringsmøde i dyrskuegruppen og en weekend proppet med stævne – rent impulsivt havde jeg meldt mig til et stævne i Svendborg, hvor jeg bl.a. skulle ride stilpas. En disciplin der egentlig aldrig har været min stærke side og som det vel er 8-9 år siden jeg sidst har deltaget i. Til min store overraskelse gik det bare super godt og jeg endte skam på podiet og snuppede sølvmedaljen 😀 Det kom bag på mig og jeg er møghamrende glad for den. Denne uge er “heldigvis” uden de store planer, så manden og jeg skal videre i byggeriet – måske er vi så heldige, at vi så småt kommer i gang med at bygge de bærende vægge. Jeg kan godt mærke, at byggeriet ikke helt får den samme opmærksomhed nu, hvor man måske hellere vil nyde det gode vejr og ordne haven eller ride en tur på hesten.

I går, mandag, fik vi i sidste øjeblik bikset et vild lækker ret sammen – sådan en “hvad-køleskabet-og-fryseren-byder-på” ret, som bare sad lige i skabet. Resten af ugen bliver dog planlagt og ser således ud:

Mandag: Hjemmelavet pasta i tomatflødesovs, kylling og grillet brød med hvidløgsolie.

Tirsdag: Hakkebøf med bløde løg og kartofler fra køkkenhaven.

Onsdag: Pizza – der bliver lavet både margarita og en udgave med lidt parmaskinke og pesto.

Torsdag: Den står på pulled beef og dertil kartofler samt spidskålssalat.

Fredag: Der tændes op i grillen og vi laver kylling, majskobler og salat.

Lørdag: Vi skal have hotdogs – selvfølgelig med en omgang hjemmelavet agurkesalat på toppen

Søndag: Den står på løgtærte og råkostsalat – simpelt og godt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *