Madplan uge 26

Madplan uge 26

Madplan uge 26

 

Ugen, som jeg havde regnet med skulle gå med “ingenting” endte alligevel med at blive fyldt ud. Ja, sådan kan det jo gå. Sommeren er over os og det betyder sommerfester – både i dagplejen og i børnehaven. Og på søndag sørme også en sommerfest med Fynske Influencers, hvilket jeg ser meget frem til. Det bliver mit første arrangement (efter bloggen her er gået i seriøs mode), hvor jeg mødes med andre bloggere og får god mulighed for at netværke. 

• REKLAME • I den her uge har jeg indgået et samarbejde med hele to firmaer – hhv. webshoppen Nyborgs Room og firmaet Cuubis, der har lavet et rigtig fint produkt, som jeg ser frem til at skulle teste og bruge i hverdagen. Laura blev ellevild, da vi pakkede vores nye Cuubis ud og har bestemt sig for, at jordbærgrød skal være det første vi skal have lavet. Første pakke fra Nyborgs Room ankom i dag og noterne til første bagværk er netop renskrevet i min grå notesbog… I morgen står den på første prøvebagning. Følg med på Facebook og Instagram, hvor der kommer  meget meget mere om dette. 

I næste uge ser det ud til, at Claus skal en del udenlands ift. hans job og jeg har derfor svært ved at planlægge alt for mange ting. Jeg har lidt planer om, at der skal bages lidt lækkert til Laura madpakke med min surdej, Olga. Aftensmadsmæssigt bliver det heller ikke noget vildt og voldsomt, men jeg tænker at der skal snuppes lidt fra fryseren i løbet af ugen.

Mandag: Der tændes endnu en gang op i grillen og den står på kylling, nye kartofler fra haven, sovs og hjemmelavet agurkesalat med agurker fra drivhuset af.

Tirsdag: Jeg skal til evalueringsmøde med de øvrige racekoordinatorer og skal derfor hurtigt ud af døren… Eftersom maden her til aften blev til store lækre bøffer i stedet for æggekage, så snupper vi æggekagen på tirsdag.

Onsdag: Tarteletter – det er længe siden! Og så kan vi meget passende bruge noget af det kylling der bliver til overs fra mandagens kulling af (det er nemlig en ordentlig landkylling på ca. 4,5 kg) 🙂 

Torsdag: Rideundervisning, så igen skal jeg ud af døren. Den står derfor på frikadeller og kartofler ude fra haven af. Dertil laver viber lækkert fad med masser af udskåret grønt.

Fredag: Den står på svinemørbrad i tomatflødesovs og hjemmelavet pasta. Det grønne islæt bliver en salat med spidskål, lidt salat fra haven, lidt mango og blåbær.

Lørdag: Fødselsdag for niecen der fylder 11 år. I løbet af dagen er jeg til stævne i Svendborg, så det passer ganske fint ikke at skulle lave mad.

Søndag: Igen smutter jeg til stævne i Svendborg og har derfor ikke de store planer for aftensmaden – jeg snupper en rest kødsovs fra fryseren af og koger lidt pasta. 

 

Hav en fantastisk weekend // PernilleSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *