Madplan uge 25

Madplan uge 25

Madplan uge 25

Det er allerede tirsdag – og for mit vedkommende har dagen i går og også dagen i dag været lidt hård… På den gode måde 🙂 Jeg er nemlig træt – sådan rigtig meget træt… Som den opmærksomme læser vil have opsnuset, så har jeg i denne weekend været til Det Fynske Dyrskue med min kære hest. Ikke nok med, at jeg selv har deltaget med hest, så har jeg også været en af de tre race- og showkoordinatorer for den islandske hest og har de seneste måneder været travlt optaget af forberedelserne. Vores landsdækkende forening, Dansk Islandshesteforening, fejrer i 50 års jubilæum, hvorfor vi havde gjort ekstra meget ud af det netop i år.

Dyrskuet forløb over al forventning og jeg er så inderligt stolt af alle deltagere i “Islænderstræde” – jeg er helt høj oven på en fantastisk weekend fyldt med gode oplevelser og har fået skabt nye venskaber og nye minder! Der er bare noget helt særligt over dyrskueånden og den fælles stolthed over vores hesterace, som vi i fællesskab har fremvist på flotteste vis. Her bagefter, når det hele er slut og der er et helt år til næste dyrskue så er man lettet, glad og træt – sådan på den gode måde træt. Normaltvis har jeg taget fri om mandagen efter dyrskue, da man faktisk har lidt brug for hvile, men eftersom vi har vildt travlt på job synes jeg ikke helt, at jeg kunne tillade mig at tage en fridag…. Det kunne jeg dog godt have haft brugt 😛 Aftensmaden i går blev forholdsvis simpel, men god. I dag bliver heller ikke det vilde – jeg magter ærlig talt ikke det store ift. madlavning. I den kommende uge har jeg med vilje valgt ikke at have for mange planer – for sådan en uge har jeg brug for 🙂 Madmæssigt skal jeg have tømt lidt i fryseren.

Mandag: Grillet skinkemignon med nye kartofler (de første fra egen køkkenhave), salat med broccoli og majskolber samt brød.

Tirsdag: Vi tager en gang spaghetti og kødsovs. Jeg skal ride undervisning, så tiden er ikke til det helt store. Dertil en rest salat fra mandag.

Onsdag: Der er forældrekaffe i dagplejen, så vi lander halvsent hjemme. Den står på nye kartofler, pølser og brød når vi kommer hjem.

Torsdag: Turen går til børnehaven, hvor der er forældrekaffe efterfulgt af sommerfest med fællesspisning. Her laver alle en lille ret og smider på buffetten. Jeg laver nogle spyd med små kyllingefrikadeller og grønt på samt kartoffelbrød.

Fredag: Æggekage

Lørdag: Den står på fødselsdag hos den ene nevø og vi spiser derfor ikke hjemme.

Søndag: Jeg skal til sommerfest med andre fynske bloggere og spiser derfor ikke hjemme. Hver i sær tager vi dog med til os selv og jeg regner med at lave en gang pastasalat med kød, enten kyllinge- eller svinekød. Dertil vil jeg bage mig et lækkert brød af en art.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *