Madplan uge 25 – 2019

Madplan uge 25 – 2019

Travlhed i det lille hjem

Der har været travlhed her henover weekenden og i starten af ugen – de sidste dage af ugen bliver nok heller ikke meget bedre, så derfor kommer min madplan lidt sent… Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan man siger? 🙂

Som jeg fik skrevet i sidste uge, så skulle jeg på dyrskue med min ene hest, og i torsdags lavede jeg derfor en story på Instagram for at advisere om en stille weekend på min IG. Der var dog en del, som gerne ville følge med i mit dyrskue, så jeg valgte at lave mest mulig story for at tage mine følgere med rundt 🙂 Dyrskuet gik over al forventning – træt, brugt, glad, stolt og lettet var jeg dog søndag aften. Jeg fik derfor ikke lagt min madplan op og de første dage i ugen har da også været lidt planlægning dag-til-dag.

Vores madplan i ugen

Mandag: Grillet flæsk, kartofler og persillesovs.

Tirsdag: Grillet engelsk bøf, grøn ærtesalat og braskartofler.

Onsdag: Farserede porrer, gulerodssalat og nye kartofler.

Torsdag: Koldskål og kammerjunkere.

Fredag: Pizza med seranoskinke og rød pesto.

Lørdag: Jul i juni – flæskesteg med brunede kartofler og rødkål.

Søndag: Flæskestegsburger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *