Madplan uge 24

Madplan uge 24

Madplan uge 24

SÅ er det nu – ugen, hvor jeg skal til dyrskue! 🙂 Jeg glæder mig helt ekstremt til en fantastisk weekend med mange gode oplevelser og skønne heste og mennesker. Som værende en tredjedel af racekoordinatorgruppen (og med race der fejrer 50 års jubilæum i år) har jeg rigtig meget at se til og har haft det de sidste par måneder. Som jeg tidligere har skrevet er der blevet syet vikingekostumer til den helt store guldmedalje – kostumer som ENDELIG er færdige og de er bare blevet SÅ fine… Jeg må dog indrømme, at jeg har behov for en god lang pause fra symaskinen – godt at der er længe til fastelavn 🙂

Denne uge er også den uge, hvor Olga skal vise sit værd – Olga er min nye bedste veninde.. Min surdej! Min helt egen surdej, som jeg har nusset om, passet og fodret og som (endelig) er klar til brug. Jeg kan næsten ikke vente med at få bagt og der er netop købt ind til rugbrød. Mine første forsøg med at få startet en surdej op er gået i vasken gang på gang, men så valgte jeg at følge en anden fremgangsmåde og den har bare virket – mange tak til sødeste og dygtige Lene for den gode guide og ikke mindst alle dine gode svar undervejs (tak, tak, TAK). Det er så skønt, at møde nogle andre bloggere og kunne gøre brug af deres viden – jeg håber, at jeg en skønne dag også kan være til inspiration for andre derude bag skærmen.

Min madplan er meget præget af dyrskue denne weekend og jeg kommer helt sikkert også til at leve af meget købemad, når jeg i weekenden er til Det Fynske Dyrskue. Heldigvis er der et rigtig godt udvalg af god mad fra hele Fyn!! 🙂 Jeg håber, at jeg i løbet af i morgen eller onsdag får tid til at bage lidt boller med med lille Olga, som jeg kan have med og gnaske i mig i løbet af weekenden.

 

Mandag: Hot dogs med hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag: Flæskesteg med brunede kartofler

Onsdag: Pastasalat m. baconsvøbt svinemørbrad

Torsdag: Dyrskue

Fredag: Dyrskue

Lørdag: Dyrskue

Søndag: DyrskueSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *