Madplan uge 22 – 2019

Madplan uge 22 – 2019

Rejsegilde ved hønsehuset

I aftes kunne vi få sat de sidste fliser i jorden og begynde at bygge selve hønsehuset og hønsegården. Som jeg skrev i det seneste indlæg, så har vi valgt en nem og hurtig løsning med et (mere eller mindre) færdigt hønsehus. Hønsehuset var hurtigt samlet og vi kunne fejre dette med et lille rejsegilde – bare Claus og jeg… Og to påskebryg – kun fordi der jo er små kyllinger på dem 😉

Hønsene satser vi på at hente allerede i dag og jeg kan slet ikke vente. Jeg glæder mig, som et lille barn 🙂 Vi får en blandet flok, så vi har gode æglæggere og også gerne skulle kunne få lidt kød senere hen.

Vores madplan i den kommende uge

Vi er endnu en gang reduceret i antallet af folk derhjemme, da Claus er udenlands noget af ugen. Jeg har derfor valgt at gå med nogle lettere og hurtige retter i ugen der kommer. Dog satser jeg på at have ham hjemme igen til weekenden, hvor vi finder et godt stykke oksekød af en art i fryseren og tænder op i grillen.

Mandag: Løgtærte og pandestegte gulerødder.

Tirsdag: Tacoskaller med krydset oksekød, spidskål, majssalsa og quacamole.

Onsdag: Pitabrød med skinke og blandet grønt.

Torsdag: Fajitas med kylling, løg og peberfrugt.

Fredag: Grillet oksekød, nye kartofler, baconsvøbte asparges og honningmarinerede gulerødder.

Lørdag: Biksemad med rester fra gårsdagens steg.

Søndag: Spaghetti og kødsovs.

Ugens gode råd

I denne uge vil jeg give Jer følgende gode råd: Brug årstidens frug og grønt… Det har vi vist hørt før, men det kan ikke siges ofte nok.

Det er nemlig et rigtig godt råd, da man herved bruger resourcer der er nemt tilgængelige. Råvarer, som kan hentes lige udenfor døren, hvis man er typen med køkkenhave. Råvarer, som er produceret i Danmark og som i supermarkederne bugner af.

Afslutningsvist vil jeg ønske dig god weekend, når du kommer dertil og god fornøjelse med planlægningen af din maduge.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *