Madplan uge 21

Madplan uge 21

Først og fremmest glædelig pinse til Jer alle. For vores vedkommende har pinsen indtil videre budt på et rigtig hyggeligt sølvbryllup til langt ud på natten og nu sidder vi i bilen på vej til Falsled, hvor mine forældre traditionen tro er på camping med to sæt venner. Denne pinsetur har fundet sted hvert eneste år hele mit liv og efter at være flyttet hjemmefra og det kun er de voksne, som tager af sted, så forsøger jeg gerne at komme på besøg og snuppe pinsefrokosten på campingpladsen – det er nemlig bare rigtig hyggeligt 🙂

 

I ugen der kommer vil jeg tilbringe en del timer ved symaskinen, da der skal laves en masse vikingekostumer til dette års dyrskue, hvor vi skal klædes ud. Det er nu et helt hyggeligt projekt og jeg glæder mig meget til Det Fynske Dyrskue løbet af stablen d. 15.-17. juni. Er du på Fyn i den weekend, så vil jeg anbefale at tage et smut på dyrskue. Der er så meget at se og opleve – bl.a. har vi store planer med vores jubilæumsshow.

 

Madmæssigt skal der tømmes lidt ud i fryseren og grilles en masse. Jeg har planer om, at skulle starte en surdej op og håber at have denne klar til pizza på torsdag.

 

Mandag: Vi griller en kylling og har dertil ganske klassisk kartofler, agurkesalat og en brun sovs til.

Tirsdag: Koldskål – dejligt, enkelt og sommerligt

Onsdag: Karbonader, kartofler og spidskålssalat med mango og broccoli

Torsdag: Pizza

Fredag: Hakkebøffer, kartofler og bløde løg – selvfølgelig lavet på grillen.

Lørdag: Ribbenstegssandwich

Søndag: Tapas



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *