Madplan uge 20

Madplan uge 20

Madplan uge 20

Jeg har NYDT en forlænget weekend sammen  med min elskede familie, en masse lækkert vejr og spændende opgaver. Ugen sluttede i går med kagekonkurrence, hvor jeg kom med i finalen – desværre kom jeg ikke blandt de tre bedste og fik ingen fin præmie. Dog er jeg stolt af min kage, som meget snart kommer herind. Nip og Jesper fra Bagedysten var dommere og det var hyggeligt at møde Nip igen, som jeg også mødte tilbage i januar 🙂

Den uge (som allerede er startet) kommer til at være travl med lange arbejdsdage, syaften med dyrskuefolket, møde i dyrskueudvalget, sølvbryllup i familien og en pinse, hvor vi traditionen tro besøger mine forældre søndag. Så jeg er helt helt sikker på, at jeg ikke kommer til at kede mig 😉

Mandag: Selv har jeg arrangement med arbejdet og spiser på Storms Pakhus med kollegaerne. Mand og børn får derfor æren af selv at finde på noget mad til aften.

Tirsdag: Pasta og kødsovs – tirsdag er det manden der har lang arbejdsdag og mig der har pigerne. Så vi tager én af Laura favoritter.

Onsdag: Frikadeller, kartofler og dampet grønt (broccoli og gulerødder)

Torsdag: Løgtærte

Fredag: Chili com carne

Lørdag: Den står på sølvbryllup hos mandens morbror og tante, så her er helt sikkert en lækker menu at se frem til 🙂

Søndag: Pinsefrokost sammen med mine forældre, som traditionen tro er på camping med to hold vennerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *