Madplan uge 18 – 2019

Madplan uge 18 – 2019

Vi fik tændt den ekstra fryser

I ugen der kommer har jeg planer om, at der skal gang i grillen et par gange. For nogle uger siden hentede vi en halv ko og har derfor gang i hele to frysere (længe leve muligheden for at have en ekstra fryser, når det er nødvendigt). Jeg har derfor planer om et rigtig lørsdagsmåltid med oksesteg (af en art) og flødekartofler! Mums… 🙂

Vi har ikke de store planer for ugen, så forhåbentlig kan vi komme videre med at male i byggeriet – det føles som evigheder siden vi har arbejdet i byggeriet sidst. Sygdom og en udenlandsrejse for mandens vedkommende har sat lidt stilstand i vores arbejder.

 

Ikke længere græsenke

Halleluja – jeg har fået min mand hjem!! Det ER altså bare dejligt at være to om det hele. Selvom gemalen efterhånden har været i sit job rigtig længe og derfor også været RIGTIG meget udenlands, så er det stadig bare en dejlig ting, når han kommer hjem.

Førhen var han i fast turnus og jeg var derfor græsenke med 14 dages intervaller – det var på en eller anden måde ti lat tage og føle på. I hans nuværende stilling er rejsedagene noget mere ukendt og jeg har ham for det meste også hjemme meget mere end før. Det betyder nok også, at jeg igen har vænnet mig til det med at være to. To til at hente og bringe børn, to til at handle og lave mad (jeg laver oftest maden, men jeg er godt gift og han hjælper gerne til), to til at få børnene i seng og to til at klare alt det dagligdagsting man nu har.

Og så har jeg nok også vænnet mig til, at have min bedste ven i huset til at være voksen sammen med, snakke om hvad man har lavet på jobbet. Til at snakke planer for haven og byggeriet og om, hvad man har af planer i weekenden.

Dét er bare ikke det samme, når man er én voksen og to små børn!

 

Forsinket fødselseldagsgave – bedre sent end aldrig!

Manden er atter hjemme og det betyder, at jeg i aftes fik min sidste fødselsdagsgave – nemlig den fra ham af. Og jeg skal ellers lige love for, at den var hele ventetiden værd. Han havde nemlig købt en pastapresse til min KitchenAid standmixer – et stort stort ønske fra min side af. Og her er det så, at jeg skal begrænse mig og ikke sætte pasta på hver eneste dag i den kommende uge (det er ellers fristende, når nu der er nyt legetøj).

 

Vores madplan

Mandag: Broccolitærte pandestegte gulerødder.

Tirsdag: Ravioli med fyld af svinekød og cremet tomatsauce.

Onsdag: Pitabrød.

Torsdag: Grillet kylling, hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot og kold kartoffelsalat.

Fredag: Ristede hotdogs.

Lørdag: Oksesteg og flødekartofler.

Søndag: Carbonara – min nye smarte pastapresse skal afprøves og vi skal derfor have pasta fusilli (bedre kendt som pastaskruer) til dagens cabonara. Dertil min lækre broccolisalat.

 

God fornøjelse med planlægning af din madplan – lad dig endelig inspirere her 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *