Madplan uge 16 2019

Madplan uge 16 2019

Fødselsdag og påskeferie

Hurraaaaaaa og stort tillykke til mig, som kan fejrer fødselsdag i dag 🙂 Jeg må indrømme, at jeg nok er lidt som et barn, hvad fødselsdag angår – jeg ELSKER det! I år bliver der dog ikke det helt vilde eftersom min mor fylder rundt i morgen – så hun får lov at shine i år 😛

Påsken er lige om hjørnet og mange fejrer allerede ferie (kontoret har også været ganske tomt i dag, da størstedelen af mine kollegaer holder ferie), men jeg har lige arbejde her i ugens første tre dage – så påskenferien må vente lidt for mit vedkommende.

Min søster har været så sød at invitere mig og pigerne over her til aften, så jeg ikke skulle sidde “alene hjemme” på min fødselsdag. Det er dejligt med en betænktsom familie 🙂

 

Vores madplan

Mandag: Pasta carbonara, flütes og salat med æblemarineret broccoli og syltede rødløg.

Tirsdag: Vi skal til mine forældre og fejre min mor, som fylder år. Min kære far står derfor for maden.

Onsdag: Fiskefrikadeller, knuste persillerkartofler og grøntsagsfad.

Torsdag: Chili con carne.

Fredag: Stjerneskud.

Lørdag: Jeg har inviteret hele familien til påskefrokost til frokosttid, så maverne er nok godt spist af og aftensmaden bliver derfor bare lidt rester fra frokostbordet.

Søndag: Wienerschnitler, kartofler, smørsauce og ærter.

 

Hav en rigtig god uge derude – jeg håber, at I her har fundet lidt god inspiration til Jeres madplan.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *