Madplan, uge 15

Madplan, uge 15

Madplan, uge 15

Her i weekenden skal jeg på hestepigetur til Herning, hvor vi skal se “Icehorse Festival” – et stort indendørs stævne for islandske heste. Jeg tager af sted sammen med min søster og 10-årige niece, som vist bliver en lige så stor hestetosse som hendes mor og moster 😛 Vi kører i lørdag morgen, overnatter i Herning og smutter hjem igen søndag aften. Jeg ser frem til to dage spækket med heste i topkvalitet, hygge, shopping og selvfølgelig god mad og ikke mindst lidt kage – vi snupper nemlig madkurven til lørdag aften med selv og her står jeg for det søde indslag 😀

I ugen der kommer går der nok også helt kage i den. Tirsdag er der forældrekaffe i Lauras børnehave og her ender jeg nok med at bage en kage (det er hverken første eller sidste gang jeg snupper kage-tjansen), så har jeg fødselsdag om søndagen og runder de magiske 30 år 🙂 Og dét er jo en god grund til rigtig meget kage…! For det første har jeg kollegaer både hos COWI og hos letbanen, som skal forkæles og så er der jo familien der kommer på besøg. Og kagetosset som jeg jo er har jeg længe tænkt på, hvilke kager der skal bages – det er dog et punkt jeg endnu ikke er helt afklaret om.

 

Tilbage til det, som indlægget egentlig handler om – nemlig ugens madplan:

Mandag: Der skal grilles pizza… Men hov – det var da også på madplanen i uge 14!? Vi valgte dog, at aflyse pizzaen og har derfor sat den på her i uge 15.

Tirsdag: Quesadillas med krydret oksekød og dertil salat

Onsdag: Svensk pølseret – der går man aldrig galt i byen 🙂

Torsdag: Thai-inspireret kyllingret med ris og cashewnødder

Fredag: Den står på one-pot-pasta (jeg ELSKER det koncept!!) med kødsovs

Lørdag: Grillet oksekød (vi finder et godt stykke ko i fryseren) med smashed potatos og spidskålssalat med mango og blåbær

Søndag: Hip hip hurra for mig 🙂 Vi får familien på visit til noget morgenmad/brunch halløj og så smutter manden ellers til Holland på job senere på dagen – og så sidder fødselaren alene hjemme med ungerne haha… Så der er ikke de store planer for selve aftenen (andet endde kager jeg skal have lavet færdige til arbejdet mandag). En hurtig og ikke mindst lækker omgang fettuccine carbonara bliver det tilSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *