Madplan, uge 14

Madplan, uge 14

Madplan, uge 14

Ugen, som allerede er skudt godt i gang starter med julemad. Laura og Claus har snakket om risengrød flere gange de sidste par dage, så sådan starter vores uge. Dagen startede hos mine forældre til den efterhånden traditionelle påskehygge, hvor påskeharen tilfældigvis har tabt lidt godter i haven. De store (min nevø og niece) hopper ikke længere på den og ved godt at “påskeharen” blot er morfar, men de er super gode til at lege med for Laura er helt solgt. Mon ikke også Agnes hopper på den næste år – i år løb hun mest bare med og synes at det var sjovt. Ellers kalder jobbet igen i morgen og der er masser at tage fat på efter en mere rolig uge i sidste uge, da flere kollegaer holdt ferie. I weekenden skal min søster, niece og jeg til Herning og se “Icehorse Festival”, som er et helt nyt stævne der afvikles for første gang. Der kommer en masse heste fra både ind- og udland af allerbedste kaliber, så det ser jeg frem til 🙂

 

Mandag: Risengrød

Tirsdag: Stegt flæsk, persillekartofler og spidskålssalat med blåbær. En skøn klassiker i nye klæder, hvor vi dog griller flæsket.

Onsdag: Pizza, som selvfølgelig grilles. Der laves en helt simpel margarhita, noget med skinke og majs (ungernes favorit) og en med lidt forskelligt kød på.

Torsdag: Vi er inviteret til fødselsdag hos min søster.

Fredag: Jeg tænker, at det ville være populært med en omgang speghetti og kødsovs.

Lørdag: Da jeg er ude af døren må der gerne være nemt for Claus i dag. Fryseren gemmer på nogle vildt lækre brioche burgerboller, som jeg lavede for nogen tid siden, så der er sat burger på menuen.

Søndag: Frikadeller, kartofler og stuvet spidskål.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *