Madplan, uge 13

Madplan, uge 13

Det er fredag og vi nærmer os så småt weekend. En weekend, hvor jeg regner med at vi når en del i byggeriet og hvor vi søndag formiddag skal til gymnastikopvisning og se hvad hende den store datter har lært. Ugen har budt på en lidt anderledes arbejdsdag i onsdags, hvor jeg havde fornøjelsen af at være en af aftenens talere da der var informationsmøde for borgere langs en af de strækninger, hvor letbanearbejdet snart starter op i Odense. Ugen har også budt på en ny og forfriskende frisure, da jeg i går nuppede “Pernille-tid” hos frisøren, fik lidt lyse reflekser i håret og ikke mindst fik jeg klippet mig et pandehår (og det er ellers nogle år siden jeg sidst havde det) 🙂

I den kommende uge er det allerede påske og vi har egentlig ikke de store planer. De første tre dage skal jeg arbejde og mon ikke selve påskedagene skal bruges i byggeriet? I byggeriet er vi nu kommet dertil, hvor der sættes forsatsvægge op (halløj – nu med isolering i huset 🙂 ) og det er rart at være nået dertil, hvor vi bygger op og ikke kun brækker ned og støver.

Madmæssigt forventer jeg, at ugen kommer til at se nogenlunde således ud:

Mandag: Selleribøffer, bagte rodfrugter og en grønkålssalat. Min veninde lavede nogle vildt lækre selleribøffer i sidste uge, da vi besøgte dem og Laura var helt vild med “frikadellerne” som hun kaldte dem. Så jeg må se, om jeg kan fremtrylle sådan nogle til hende.

Tirsdag: Svendborgsundgryde (rester fra fryseren fra Claus´fødselsdag) med ris og rødbedesalat

Onsdag: Cannelloni med fyld af bl.a. kylling

Torsdag: Tarteletter med høns i asparges

Fredag: Mørbradgryde med rodfrugtmos

Lørdag: Krustader med hønsekødssalat

Søndag: Hjemmelavet cordon bleu, ris og tomatsovsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *