Madplan uge 13 2019

Madplan uge 13 2019

Weekend og tid til familien

Så blev det atter fredag, det er eftermiddag og jeg har fri fra job. Ungerne er hentet og vi har, som sædvandligt, været et smut efter fredagssslik. For i aften står den på Disney Show og hygge for hele familien. På søndag skal vi holde stævne for børn og unge i ridehallen, så det meste af dagen i morgen er sat af til at få gjort klar. Jeg glæder mig helt vildt! Det er nemlig helt fantastisk at se de unge hygge sig sammen med hinanden og alle deres skønne heste og ponyer. Det giver selvfølgelig en masse arbejde at planlægge og afvikle sådanne egentlig små arrangementer, men det er det hele værd – tænkt sig, at “få lov” til at give de oplevelser til de unge!

 

Bager du aldrig kage mere?

Sådan blev jeg i går spurgt af en kollega, og jeg må indrømme at det faktisk lidt føles sådan. For jeg har ikke bagt i nogle uger – hvordan kan det lige ske for mig!? Det er jo sådan set bare fordi jeg har så meget at se til, at bagværket er blevet nedprioriteret en smule… Man bliver nogle gange nødt til at lade nogle af ens glæder være for en stund for at komme helskindet igennem livet.

Jeg er propfyldt med idéer til alverdens bagværk, så jeg er sikker på at jeg nok skal få bagt i nærmeste fremtid – jeg har nemlig bageabstinenser!! 🙂 Jeg kan næsten ikke være i mig selv bare ved tanken om, at det er “så længe siden” at jeg sidst har fremtryllet en kage.

Om det bliver i løbet af denne weekend, næste uge eller hvordan jeg får kage-tryllet igen skal jeg ikke kunne sige. Nu vil jeg give Jer vores madplan for den kommende uge og ønsker Jer en rigtig god weekend.

 

Vores madplan

Mandag: Selleribøffer, bagte rodfrugter og skåret grønt.

Tirsdag: Mørbradgryde med ris og rødbedesalat.

Onsdag: Lasagne og dertil gulerodssalat med syltet fennikel.

Torsdag: Tarteletter med høns i asparges.

Fredag: Coq au riesling.

Lørdag: Bøf med løg, kartoffelmos og masser brun sovs. Serveres med fad af skåret grønt.

Søndag: Hjemmelavet cordon bleu, ris og tomatsovs.

 

Jeg vil springe mine gode råd over i denne uge og vil i stedet afslutningvis ønske Jer pøj-pøj med planlægningen af Jeres egen madplan for uge 13. Som altid er det Jer frit for at blive inspireret her hos mig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *