Madplan, uge 12

Madplan, uge 12

I aften står den på råhygge hos et vennepar – helt sikkert med god mad og god vin. Det er en af mine allerbedste veninder, som jeg lærte at kende på universitetet. Vi har så været så heldige, at vores mænd også er blevet gode venner og så har vi endda også jævnaldrende børn, som hygger sig sammen. Claus og Laura er sendt på indkøb efter fredagslik til alle ungerne og ellers er det bare at troppe op til en god aften! 🙂

Næste uge kommer til at byde på et enkelt rigtig lang arbejdsdag for mig, men ellers er der ikke de store planer. Rent madmæssigt er tanken mere frisk grønt i nye spændende variationer. Efter skiferie (med alt for meget mad) og et par sygedage i starten af denne uge har jeg fået en eller anden lyst til at få lidt mere grønt med ind om aftenen. Det er i denne uge bl.a. blevet til en mega lækker salat den anden dag – og det fortsætter i næste uge. Derudover er grøntsagsstænger også kommet på bordet en del dage, hvilket ungerne har elsket.

Mandag: Fiskefrikadeller og hjemmelavede rösti

Tirsdag: Lasagne og salat med bl.a. mango og granatæble

Onsdag: Rester fra tirsdag! Det er både gymnastikdag for Laura og så kommer jeg sent hjem fra job, så det skal være nemt for Claus.

Torsdag: Kartoffelporresuppe – helt enkelt og super lækkert

Fredag: Ovnstegte kyllingelår med rodfrugter og spidskålssalat

Lørdag: Risotto

Søndag: Chili con carne og en klassisk råkostsalatSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *