Madplan uge 12

Madplan uge 12

På den igen… NU 🙂

Se, det var det med de madplaner her – det skal jeg da vist lige i gang med igen. Efter en meget dejlig uge i det norske på ski sammen med min dejlige familie har jeg haft lidt svært ved at “komme igang” med en madplan. Af den grund kom der aldrig en madplan op herinde i sidste uge. Det plejer at være sådan en torsdag-fredags ting at få lavet madplan for den kommende uge, så det er vist på høje tid at få lavet madplan for denne uge 🙂

Ugen kommer til at stå i hestens tegn og jeg kan godt mærke, at jeg har et behov for at komme ud når jeg har fri fra job. Så maden planlægges derfor meget nem, da vi egentlig hellere vil ud i haven eller ud til hestene end at lave mad. I går tog pigerne og jeg vores lille pony ind og red på ham inden vi skulle spise (den stod på suppe, som blot skule lunes). Pigerne var i hopla de sidste par timer af dagen og nød a være med i stalden – de var nærmest ikke til at få ind igen.

 

Vores madplan

Mandag: Tomatsuppe med hjemmebagt brød.

Tirsdag: Fajitas med kylling, peberfrugt, majs og rødløg.

Onsdag: Omelet med skinke og grønt.

Torsdag: Medister, kartofler og stuvet ærter og gulerødder.

Fredag: Kylling og abrikos i krydret sovs, dertil ris og spidskålssalat.

Lørdag: Løgtærte og dertil dampet broccoli, skåret grønt og en salat.

Søndag: Pasta carbonara.

 

Ugens gode råd

Gør gerne som jeg, når der skal tænkes i mad – hvis tiden er knap, så planlæg nemme ting… Og acceptér, at halvfabrikata også kan være ganske fint ind imellem – nok særligt på de dage, hvor tiden eller overskuddet ikke er til at stå i køkkenet 🙂

Det var faktisk Jamie Oliver, som en gang nævnte det på TV. Dét her med, at man hellere må snyde lidt for at få et helt måltid på bordet end at alt nødvendigvis skal være hjemmelavet og man går død i det… Eller at man ender med at købe et helt måltid. Derfor køber jeg også mine tortilla til i dag og bunden til min tærte på lørdag bliver også købt færdig. Til gengæld laver jeg mit tærtefyld fra bunden og ligeledes bliver det også en hjemmelavet guagamole, som vi snupper i dag 🙂

 

Pøj pøj med madplanen – jeg håber du kan finde inspiration her hos mig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *