Sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets

Hjemmelavede kyllingenuggets – med god samvittighed

Et hit hos de mindste

Her i huset vælger Laura gerne nuggets, når der skal fastfood på menuen. De små, sprøde bidder som eftersigende skulle være lavet af kylling… Og som lige har været en tur i den magiske gryde… Dejligt for smagløgene, men nok ikke helt så gode for samittigheden. Netop den måske lidt dårlige samvittighed må være årsag til at du skal lave dine egne kyllingenuggets – det er nemlig slet ikke så svært endda, og smager helt fantastisk! Her i huset er de i hvert fald et hit og kan krydres efter behov 🙂

Mine kyllingenuggets paneres i panko, som gør dem virkelig sprøde! De tilberedes i ovnen og jeg undgår defor helt aldeles fedtstoffer.

Ingen fedtstoffer og rent kyllingekød uden alverdens fyldstoffer – det kan mor her godt lide 🙂

Sprøde kyllingenuggets

Lav dine egne, sprøde kyllingenuggets. Det er både nemt, hurtigt og så smager det bare rigtig godt. Et hit hos de mindste.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Det skal du bruge

  • 3 stk kyllingefilet
  • 1 dl grahamsmel
  • 1 stk æg
  • 1,5 dl panko (kan erstattes med almindelig rasp)
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk hvidløgspeber
  • 1/2 tsk løgpulver

Sådan skal du gøre

  1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  2. Flæk kyllingefiletterne på langs.

  3. Tag tre skåle og kom hhv. grahamsmel, æg og panko ud i dem. Pisk ægget med en gaffel og kom krydderierne i skålen med grahamsmel.
  4. Vend kyllingerne i de tre skåle i førnævnte rækkefølge og læg de panerede kyllingefiletter på en bageplade bekladt med bagepapir.

  5. Tilbered i ovnen i ca. 30 minutter.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering