Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

Suppe generelt er én af de retter, som jeg kan spise rigtig tit i alverdens udformninger. Dog er det ikke så ofte, at vi får suppe – med små børn (særligt den mindste på knap halvandet år) er det ikke den mest praktisk ret. Når efteråret begynder, så får jeg altid sådan en trang til hokkaidosuppe – en af mine absolut favoritsupper!! Foruden det, at den smager helt fantastisk så er den simpelthen også bare SÅ nem 🙂

 

Ingredienser

1 hokkaido græskar

1 stort løg

5 gulerødder

3 pastinakker

2-3 fed hvidløg

En lille håndfuld frisk persille (gerne inkl. stilk)

1 tsk salt

1 tsk tørret rosmarin

1,5 l vand

1 terning hønseboullion

1,5 dl fløde (kan undlades)

 

Fremgangsmåde

Alle grøntsager skæres ud i grove tern og kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser pånær fløden. Boullionterningen smuldres bare ud i gryden. Lad suppen koge til grøntsagerne er møre – ca. 20-25 minutter.

Når grøntsagerne er kogt møre blendes suppen, smages til med salt og peber. Fløden kommes i for at give suppen lidt fylde og fedme – men har man behov for en sundere udgave af suppen kan man sagtens undvære fløden (suppen smager stadig helt fantastisk).

Server gerne med rugbrødscroutioner og stegt bacon til.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *